×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 28. aprīlis
Šodien sveicam: Gundega, Terēze
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-26
Allažu pamatskolas pedagoģes piedalās apmaiņas programmā Itālijā

Četras Allažu pamatskolas pedagoģes devušās uz Itālijas pilsētu Florenci, lai piedalītos “Erasmus+” apmaiņas programmā “Teacher Academy” un papildinātu zināšanas.

Intensīvās mācībās nedēļas laikā, daloties pieredzē ar Vācijas, Īrijas, Spānijas un Rumānijas kolēģiem, tika apgūtas teorētiskās zināšanas un praktiski paņēmieni konfliktu menedžmentā, emocionālās inteliģences celšanā, kā arī sniegts ieskats, kā izvairīties no bulinga skolās.

Iedvesmojoties no pasniedzējas Sjūzenas Gagliano un citu valstu kolēģu pieredzes, Allažu pedagoģes apguva prasmes, kā  skolēnos attīstīt mācību motivāciju, pašmācības prasmes, radošumu, sadarbības prasmes, empātiju pret atšķirīgo. Kursos iegūtais palīdzēs ikdienā gan darbā ar skolēniem, gan vecākiem. Savstarpēja neiecietība, dažāda izpratne par vērtībām, atšķirīga mentalitāte, iekļaušana – tās ir problēmas, kas jārisina ne tikai Latvijas skolās.

Pedagoģes atzīst, ka daudz jāstrādā, lai veicinātu pozitīvas skolēnu savstarpējās attiecības un attiecības ar pieaugušajiem, lai aktivizētu skolēnus savstarpējai sadarbībai, lai sekmīgi integrētu skolēnus ar dažādām uzvedības problēmām. Kursi deva patiešām vērtīgas idejas, ierosmes un praktiskus rīkus, kā šis problēmas mazināt un risināt, apliecina Allažu pamatskolas pedaģoges.

 

Informāciju sagatavoja:
Allažu pamatskolas skolotāja Ināra Paegle


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi