×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-26
Pakalpojumu portālā e.sigulda.lv reģistrējot bērnu 1. klasei, aicinām pirms tam pārbaudīt profila datus

Šobrīd pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv notiek bērnu reģistrācija 1. klasē, ko līdz 29. februārim var izmantot 1. un 2. prioritāte, kā arī priekšreģistrācija jeb datu ievade sistēmā. Iesniedzot datus vai veicot priekšreģistrāciju aicinām vecākus vai aizbildņus pārbaudīt informāciju par sevi (e-pasta adresi, tālruņa numuru un deklarēto dzīvesvietas adresi), lai nerastos dažāda veida sarežģījumi vai pārpratumi.

Korekta datu norādīšana pakalpojumu portālā e.sigulda.lv vajadzīga, lai pēc tam vecāks saņemtu nepieciešamo informāciju uz norādīto e-pasta adresi. Savu informāciju var pārbaudīt un nepieciešamības gadījumā atjaunot, pēc autorizēšanās portālā uzklikšķinot uz sava vārda, uzvārda augšējā labajā stūrī un izvēloties “Mans profils”.

Atgādinām, ka no 1. marta plkst. 8.00 sāksies bērnu reģistrācija (elektroniski vai klātienē skolās) mācībām 1. klasē Siguldas pilsētas un pagastu vispārizglītojošajās skolās, un tā turpināsies līdz 28. marta plkst. 23.59. Svarīgi atcerēties, ka, reģistrējot atvasi skolas gaitām, jāizvēlas viens no reģistrācijas veidiem – klātienē vai elektroniski. Jau šobrīd ir iespējams veikt priekšreģistrāciju (datu ievadi sistēmā), tādējādi nodrošinot pirmajā reģistrēšanās dienā operatīvu datu iesniegšanu.

Informācija par bērnu pieteikšanu 1. klasē, kas sāksies 1. martā, sekos.

Par reģistrāciju un uzņemšanu mācībām 1. klasē Siguldas pilsētas skolās vairāk var uzzināt saistošajos noteikumos “Par kārtību, kādā bērnus reģistrē un uzņem Siguldas pilsētas vispārējās izglītības iestāžu pamatizglītības programmās” vai sazinoties ar pašvaldības Izglītības pārvaldes speciālistiem.

Papildu informācija par reģistrāciju un uzņemšanu mācībām 1. klasē skolās pagastos pieejama arī skolu tīmekļa vietnēs vai pie skolu administrācijas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi