×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-02-29
Jau rītdien, 1. martā, sāksies bērnu reģistrācija mācībām 1. klasē

Piektdien, 1. martā, tiks uzsākta bērnu reģistrācija mācībām 1. klasē 2024./2025. mācību gadam visās Siguldas novada vispārizglītojošās skolās. Vecākiem, kuri nolēmuši bērnu reģistrēt elektroniski, vēl šodien, 29. februārī, pieejama priekšreģistrācija (datu iepriekšēja ievadīšana sistēmā) pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv. Tāpat e.sigulda.lv vēl tikai šodien priekšrocību bērnureģistrēt ātrāk izmanto 1. un 2. prioritāte.

Atgādinām, ka mācībām 1. klasē Siguldas pilsētas skolās prioritāri tiek uzņemti Siguldas novadā deklarētie bērni, kuru vecāku dzīvesvieta kopā ar bērniem uz kalendārā gada 1. janvāra plkst. 00.00 ir deklarēta Siguldas pilsētā vai tai piegulošajā teritorijā (Siguldas pagastā un Turaidā).

Pagastu teritorijā esošajās skolās bērni tiek uzņemti atbilstoši deklarētajai adresei un vecāku pieprasījumam.

Reģistrācija mācībām novada vispārizglītojošo skolu 1. klasēs elektroniski notiek līdz 28. marta plkst. 23.59, pēc tam iesniegumus klātienē varēs iesniegt līdz pat nākamā mācību gada sākumam. Pilsētas skolās noteiktās prioritātes uzņemšanas kārtībā iespējams izmantot tikai līdz 28. martam. Līdz 10. aprīlim vecāki saņems rakstisku paziņojumu par uzņemšanas rezultātu.

Pēc reģistrācijas katram bērnam tiks piešķirts individuāls reģistrācijas kods, pēc kura vecāki bērnu varēs identificēt pirmklasnieku reģistrā, kas pakalpojumu portālā e.sigulda.lv būs pieejams no 1. marta plkst. 17.00 un tiks aktualizēts katru dienu līdz pat 28. martam.

2024./2025. mācību gadā Siguldas novada skolās ir plānots uzņemt vairāk nekā 420 pirmklasnieku, atverot 1. klases atbilstoši skolu infrastruktūras iespējām.

Plašāka informācija par reģistrāciju un uzņemšanu mācībām 1. klasē pieejama saistošajos noteikumos “Par kārtību, kādā bērnus reģistrē un uzņem Siguldas pilsētas vispārējās izglītības iestāžu pamatizglītības programmās” vai sazinoties ar pašvaldības Izglītības nodaļas speciālistiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi