×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-03-04
Siguldā noslēdzies Vidzemes atlases šaha turnīrs

Siguldā jau vienpadsmito gadu pēc kārtas notika Latvijas 2024. gada šaha čempionāta Vidzemes atlases turnīrs. Sacensības Siguldas pagasta Kultūras namā no 1. līdz 3. martam pulcēja 26 dalībniekus no desmit pašvaldībām.

Pirmās trīs vietas ieņēma Sergejs Fjodorovs no Ropažu novada (6 punkti no 7 iespējamiem), Marks Mucenieks no Rīgas (5,5 punkti) un Edgars Lelis no Siguldas (5,5 punkti). Valsts čempionāta finālā spēlēs pirmie divi, bet Edgars Lelis iekļuva čempionāta pusfinālā.

Citiem mūsu novada šahistiem šādi rezultāti: siguldietim Gustavam Gailišam sacensībās 15. vieta (3,5 punkti), inčukalnietim Timuram Mihailovskism 16. vieta (3 punkti) un Jānim Vītiņam no Siguldas pagasta 20. vieta (2,5 punkti). Ar visiem sacensību rezultātiem iespējams iepazīties šeit.

Sacensības rīkoja Siguldas šaha klubs. Pasākuma norisi atbalstīja Siguldas novada pašvaldība un SIA “Jāņa sēta”.

Informāciju sagatavoja:
FIDE kategorijas tiesnesis Visvaldis Gercāns


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi