×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-03-04
Novadniece ieguvusi 1. vietu jātnieku sporta sacensībās

Nodibinājuma “Dimantu pakavi” sportiskais pāris Gabriela Jēkabsone ar zirgu Noah ieguvusi 1. vietu Latvijas Jātnieku federācijas ziemas čempionāta pirmajā posmā, kas norisinājās 25. februārī.

Duets startēja 80 centimetru Atvērtajā klasē, uzrādot pārliecinošu sniegumu. Sportiste ar zirgu apsteidza 2. vietas ieguvēju par 2,6 sekundēm.

Gabriela Jēkabsone: “Ļoti priecājos, ka sacensību sezona iesākta veiksmīgi. Vēl lielāks prieks ir just, ka Noah ir azarta pilna un apmierināta par sacensību sezonas sākšanos. Šī bija ļoti grūta ziema tieši laikapstākļu dēļ. Bija ļoti grūti nodrošināt zirgam kvalitatīvus treniņu apstākļus. Zirgam tāpat kā cilvēkam-sportistam vienlīdz svarīga ir laba fiziskā forma un arī emocionālā labsajūta. Noah ir zirgs ar ļoti augstu sportisko identitāti. Un ja viņa nevar apliecināt sevi darbā, tas viņai rada depresiju un sliktu noskaņojumu. Abas esam priecīgas, ka ir iestājies pavasaris un varam nodoties darbam, lai gatavotos šīs sezonas mērķu sasniegšanai.”

Ar plašākiem rezultātiem iespējams iepazīties šeit.

Foto: Māris Vancevičs


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi