×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 28. aprīlis
Šodien sveicam: Gundega, Terēze
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-03-04
Siguldai divas sudraba medaļas Baltijas U20 komandu čempionātā vieglatlētikā

Igaunijas pilsētā Veru notikušajā Baltijas U20 komandu čempionātā vieglatlētikā telpās Latvijas izlases sastāvā startēja divi Siguldas Sporta skolas treneres Guntas Blūmiņas audzēkņi – Emīls Bangevics un Jānis Stūrītis (pārstāv arī Murjāņu Sporta ģimnāziju, treneris Gints Bitītis). Abiem vieglatlētiem izdevās izcīnīt pa medaļai.

Emīlam Bangevicam tas izdevās tāllēkšanā ar rezultātu 6,77 metri, savukārt Jānim Stūrītim sudrabs 800 metru skrējienā ar rezultātu 1:55,42. Pirmo reizi šādā formātā visu triju Baltijas valstu jaunie vieglatlēti sacentās pirms diviem gadiem Valmierā.

Pirmajā čempionātā, kas norisinājās 2022. gadā Paņevēžā, uzvarēja Igaunijas juniori (178 punkti), otrie bija Lietuvas pārstāvji (168 punkti), bet tikai trīs punktus viņiem zaudēja Latvijas juniori (165 punkti). Ievērojami labāk mūsu junioriem veicās pērn, kad sacensības notika Valmierā. Atkal uzvarēja Igaunijas juniori (198 punkti), otrie bija mūsējie (186 punkti), ievērojami apsteidzot dienvidu kaimiņus lietuviešus (149 punkti).

Arī šogad, sacenšoties jau trešo reizi, pārāki bija Igaunijas juniori, kuri ieguva 198 punktus un 13 individuālas uzvaras. Otrajā vietā Latvijas vieglatlēti (182 punkti), kuri izcīnīja uzvaras sešās disciplīnās, 13  otrās un astoņas trešās vietas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi