×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-03-04
Siguldas novada skolu 1. klasēs reģistrēts jau 341 topošais pirmklasnieks

Šobrīd Siguldas novada vispārizglītojošās skolās norit reģistrācija mācībām 1. klasēs 2024./2025. mācību gadam. Līdz 4. martam bērnu mācībām Siguldas novada skolu 1. klasēs pieteikuši jau vairāk nekā 340 topošo pirmklasnieku vecāki.

No 4. marta vecākiem portālā e.sigulda.lv ir pieejams pirmklasnieku reģistrs, kurā savu bērnu var identificēt pēc bērnam piešķirtā individuālā reģistrācijas koda, ko vecāki saņēmuši pieteikumā norādītajā e-pasta adresē. Reģistrs tiks aktualizēts katru dienu līdz pat 28. martam.

Reģistrēt bērnus mācībām 1. klasē joprojām ir iespējams, iesniedzot iesniegumu izvēlētajā skolā vai elektroniski pašvaldības pakalpojumu portālā e.sigulda.lv (pilsētas skolās – šeit; pagastu skolās – šeit), autentificējoties ar kādu no piedāvātajām iespējām, tomēr jāņem vērā, ka vietu pieejamība būs atkarīga no plānoto izveidoto klašu skaita un prioritātēm.

Atgādinām, ka reģistrācija mācībām novada skolu 1. klasēs notiks līdz pat nākamā mācību gada sākumam, taču pilsētas skolās noteiktās prioritātes uzņemšanas kārtībā iespējams izmantot tikai līdz marta beigām.

Līdz 10. aprīlim (pēc iesniegto datu pārbaudes) vecāki saņems rakstisku paziņojumu par uzņemšanas rezultātu.

Neskaidrības gadījumā aicinām sazināties ar izvēlēto skolu.

Plašāka informācija par reģistrāciju un uzņemšanu mācībām 1. klasē aplūkojama saistošajos noteikumos “Par kārtību, kādā bērnus reģistrē un uzņem Siguldas pilsētas vispārējās izglītības iestāžu pamatizglītības programmās” vai sazinoties ar Siguldas novada pašvaldības Izglītības nodaļas speciālistiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi