×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-03-05
Siguldas slēpotājiem zelta, divas sudraba, divas bronzas medaļas

Priekuļu biatlona trasē pavasarīgos laika apstākļos norisinājās Latvijas čempionāts distanču slēpošanā – stafetes brīvajā stilā. Panākumus šajās sacensībās guva Siguldas Sporta skolas distanču slēpotāji, kurus trenē Laura Lapiņa, Kaspars Kārkliņš, Raivis Zīmelis. Jaunie slēpotāji  izcīnīja zelta, divas sudraba un divas bronzas godalgas.

Spraigā cīņā Latvijas čempionu titulu S12 vecuma grupā izcīnīja Siguldas Sporta skolas treneres Lauras Lapiņas trenētā meiteņu komanda – Agnese Dārziņa, Estere Čirjevska un Herta Butkus.

S10 vecuma grupā arī lielisks starts siguldietēm Sofijai Maculēvičai un Martai Šnepa-Šnepei (abām trenere Laura Lapiņa), Gabrielai Vanagai (treneris Raivis Zīmelis) – izcīnīta 3. vieta, piekāpjoties Cēsu sporta skolas 1. komandai un Madonas sporta skolas komandai.

Elites grupā 2. vietu izcīnīja Siguldas Sporta skolas komanda, kurā slēpoja Bruno Bilāns (treneris Kaspars Kārkliņš), Rainers Paeglis, Sandijs Suhānovs (abiem treneris Raivis Zīmelis).

S18 grupā 2. vieta Siguldas Sporta skolas komandai – Keita Marcinkēviča, Emīlija Grīnberga, Anete Salava (treneris Kaspars Kārkliņš).

V16 vecuma grupā 3. vieta Siguldas komandai – Emīls Vanags, Justs Umblejs, Roberts Tolpežņikovs (treneris Kaspars Kārkliņš).

 “Milzīgs paldies vecākiem par palīdzēšanu startā, finišā un maiņas koridoros un par uzticēšanos. Paldies Siguldas Sporta skolai par mums doto iespēju treniņus aizvadīt arī ārpus Siguldas, kā arī liels paldies Kasparam Kārkliņam un Raivim Zīmelim par slēpju sagatavošanu. Ļoti ceru, ka mums būs iespēja vēl sagaidīt šīs sezonas 3.Latvijas čempionāta posmu – garo distanci klasiskajā solī, jo klasiskajā solī esam trenējušies nopietni,” pēc sacensībām saka trenere Laura Lapiņa.

Apsveicam jauniešus un trenerus ar lielisko startu!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi