×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-03-05
Noslēgusies mākslas pulciņu audzēkņu darbu konkursa “Saules ritmi” I kārta

Lai stiprinātu bērnu un jauniešu patriotismu un valstisko apziņu, bagātinātu kultūrvēsturisko pieredzi, vienlaikus veicinot radošo spēju attīstību un iniciatīvu izteikt sevi ar dažādiem mākslas izteiksmes līdzekļiem, sniedzot laureātiem iespēju piedalīties XIII Latvijas Skolu jaunatnes dziesmu un deju svētku mākslas projektā un izvirzīt dalībniekus svētkiem,noris Siguldas novada izglītības iestāžu interešu izglītības mākslas pulciņu audzēkņu darbu konkurss-izstāde “Saules ritmi”.

Ir noslēgusies bērnu un jauniešu vizuālās un vizuāli plastiskās mākslas darbu konkursa “Saules ritmi” I kārta. Konkursa I kārtai tika iesniegti 53 darbi no Siguldas novada Jaunrades centra, Allažu pamatskolas, Inčukalna pamatskolas, Garlība Merķeļa Lēdurgas pamatskolas, Laurenču sākumskolas, Siguldas pilsētas vidusskolas, Maijas Pīlāgas Lēdurgas mākslas skolas, Mālpils Mūzikas un mākslas skolas, Mālpils Kultūras centra un Siguldas Mākslu skolas “Baltais flīģelis”. Izstāde apskatāma Siguldas novada bibliotēkā līdz 15. martam.

Atbilstoši konkursa nolikumā noteiktajiem kritērijiem, tika vērtēta darbu atbilstība nolikuma prasībām, tematiskais risinājums, kompozīcija, izpildījuma kvalitāte, idejiskais risinājums – radošā ideja. 18 darbi tika izvirzīti konkursa II kārtai, kas notiks 27. martā Cesvainē, Cesvaines pilī.

I kārtas rezultāti pieejami šeit. Siguldas novada laureāti, kuri izvirzīti dalībai konkursa II kārtai, pieejami šeit.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi