×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-03-07
Siguldas 1. pamatskolas pedagogi piedalījās apmaiņas programmā Īrijā

No 25. februāra līdz 3. martam Siguldas 1. pamatskolas direktors Edgars Visockis un direktora vietniece Guntra Purmale devās mācību braucienā uz Dublinu, Īrijā, lai piedalītos kursos un stundu vērošanā. Mācības notika Eiropas Savienības finansētā “Erasmus+” projekta “Iekļaujošā izglītība un digitālās inovācijas: pamats nākotnei” ietvaros.

Kursu laikā dalībnieki iepazinās ar Īrijas izglītības sistēmu, vēroja stundas Adamstovnas pamatskolā, sekoja līdzi Skolēnu parlamenta un ekopadomes darbam. Sarunās ar skolas pedagogiem tika apzināti Īrijas izglītības sistēmas mērķi un uzdevumi, tās īpatnības un unikalitāte, veikts salīdzinājums, popularizējot novada un Latvijas vārdu pasaulē. Novērojot mācību procesu, pētot skolas vidi, sadarbību ar vecākiem un vietējo kopienu, gūtas noderīgas idejas arī Siguldas 1. pamatskolas turpmākajai attīstībai.

Liela kursu daļa bija veltīta mākslīgajam intelektam, tā pieaugošajai lomai izglītībā, kā arī dažādajām izmantošanas iespējām mācību procesā. Mākslīgā intelekta iespējas ir ļoti noderīgas skolēniem, īstenojot iekļaujošo izglītību. Par kursu laikā apgūto plānotas apmācības visiem Siguldas 1. pamatskolas pedagogiem.

Kursos piedalījās dalībnieki no Norvēģijas un Itālijas, tādējādi dodot iespēju dalībniekiem ne tikai mācīties, bet arī dalīties savstarpējā pieredzē, pastāstot pārējiem par savu valsti, pilsētu un skolu, salīdzināt dažādas izglītības pieejas, veidot jaunas sadarbības iespējas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi