×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-03-11
Iespēja iepazīties ar projektēšanas stadijā esošiem ceļu pārbūves objektiem

Patlaban Siguldas novada pašvaldības Transporta būvju nodaļas speciālisti aktīvi strādā pie trīs objektu projektēšanas – autoceļa Lāčplēši–Augšciems posma pārbūves projekta, autoceļa Reimeri–Auniškalni–Puriņi posma (no Apšenieki–Zutiņi līdz Reimeri–Ratnieki–Silzemnieki) projekta un Gājēju ielas, Raganā pārbūves pārbūves projekta, izbūvējot apgriešanās lauku. Lai novadniekus savlaicīgi informētu ar iespējamajiem ceļu satiksmes uzlabošanas risinājumiem, aicinām iepazīties to izbūves plāna skicēm.

Aicinām iedzīvotājus iepazīties ar izbūves plāna skicēm un iesūtīt ieteikumus, ja tādi ir, rakstot uz e-pasta adresi celi@sigulda.lv līdz 21. martam.

  • Autoceļa 4233 “Lāčplēši–Augšciems” posma (no autoceļa P3 “Garkalne–Alauksts” līdz īpašumam ar kad. nr. 80420070056) pārbūve – ceļa posmam paredzēta seguma maiņa no grants seguma uz asfaltbetona segumu. Plānota virszemes ūdeņu sakārtošana. Brauktuves platums pēc pārbūves – 6 metri. Izbūves plāna skice pieejama šeit.
  • Autoceļa 6815 “Reimeri–Auniškalni–Puriņi” posma (no autoceļa 6802 “Apšenieki–Zutiņi” līdz autoceļam 6849 “Reimeri–Ratnieki–Silzemnieki”) pārbūve – ceļa posmam paredzēta seguma maiņa no grants seguma uz asfaltbetona segumu. Plānota virszemes ūdeņu sakārtošana. Brauktuves platums pēc pārbūves – 6 metri. Izbūves plāna skice pieejama šeit.
  • Gājēju ielas, Raganā, Krimuldas pagastā pārbūve ar apgriešanās laukuma izbūvi – zemes vienības, uz kuras atrodas arī Saules iela, atzara pārbūve, izbūvējot apgriešanās laukumu, kas kalpos arī kā stāvlaukums pašvaldības pasākumu organizēšanai. Brauktuves platums pēc pārbūves – 5,5 metri. Izbūves plāna skice pieejama šeit.

Šā gada pašvaldības budžetā septiņu ielu/ceļu pārbūves/uzlabošanas projektēšanai paredzēti 69 936 eiro.

Vienlaikus informējam, ka šonedēļ būvdarbi atsākušies arī Mālpils pagasta Sidgundā, kur norit Kantora, Zvaigžņu, Mēness ielas pārbūve. Satiksme šajā posmā var būt apgrūtināta.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi