×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 28. aprīlis
Šodien sveicam: Gundega, Terēze
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-03-13
Siguldas 1. pamatskolas pedagogi piedalās “Erasmus+” programmas kursos Spānijā

No 4. līdz 8. martam Siguldas 1. pamatskolas angļu valodas skolotājas Linda Bogdane un Liene Grundmane devās uz Barselonu, lai piedalītos  kursos “Veiksmīgas stratēģijas skolēnu ar īpašām vajadzībām mācīšanai katrā klasē”. Kursus organizēja Europass Teacher Academy. Mācības notika Eiropas Savienības finansētā “Erasmus+” projekta “Iekļaujošā izglītība un digitālās inovācijas: pamats nākotnei” ietvaros.

Kursos piedalījās dalībnieki no Itālijas, Polijas, Grieķijas un Dānijas. To laikā dalībnieces apguva jaunas mācību metodes, prasmes un iemaņas darbā ar bērniem ar īpašām vajadzībām, dalījās pieredzē ar citu valstu pedagogiem, iepazīstināja pārējos dalībniekus ar savu skolu, novadu un valsti, aizguva idejas no pārējiem dalībniekiem par veiksmīgu skolēnu iekļaušanu skolas vidē un mācību procesā. Kursi deva iespēju arī veidot jaunus kontakstus iespējamai turpmākai sadarbībai.

Kursu laikā tika īstenotas arī vizītes uz Barselonas Universitāti un Katalonijas Nacionālo mākslas muzeju. Mākslai un mākslas terapijai ir būtiska nozīme darbā ar bērniem ar īpašām vajadzībām. Muzeja apmeklējuma laikā arī kursu dalībniekiem bija dots prakstisks uzdevums, kas koncentrējās uz dažādu emociju atpazīšanu. Barselonas Universitātes apmeklējums deva iespēju iepazīties ar universitātes piedāvātajām programmām, salīdzināt to ar augstākās izglītības iestādēm Latvijā.

Par kursos apgūto plānotas apmācības visiem Siguldas 1. pamatskolas skolotājiem. Daudzas no kursos apgūtajām metodēm var ieviest ikdienas darbā ikvienā klasē, kas atvieglos skolēnu ar īpašām vajadzībām iekļaušanu mācību procesā.

Informāciju sagatavoja:
Siguldas 1. pamatskolas direktora vietniece ārpusstundu darbā
Guntra Purmale


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi