×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-03-18
Novads būs pārstāvēts 20. skolu kausa volejbola sacensībās “top! kauss”

Jubilejas sezonā par skolu kausu volejbolā cīnīsies astoņas reizes vairāk dalībnieku nekā tā pirmajā sezonā. Šogad sacensības notiks jau 20. reizi, fināla dalībniekus atlases sacensībās noskaidrojot līdz 31. martam. Siguldas un Saulkrastu novada jaunieši pamatskolas un vidusskolas grupās sacentīsies 27. martā plkst. 10.00 Siguldas Sporta centrā. 1. vietu ieguvējiem tiek dota iespēja cīnīties finālā par “top! kausu” 21. aprīlī.  

Sacensības notiek četrās vecuma kategorijās. 1. grupa”: vidusskolas zēni (2004.–2007. gadā dzimušie), 2. grupa: vidusskolas meitenes (2004.–2007. gadā dzimušās), 3. grupa: pamatskolas zēni (2008.–2012. gadā dzimušie), 4. grupa: pamatskolas meitenes (2008.–2012. gadā dzimušās).

Atšķirībā no sporta skolu sacensībām šajā turnīrā jaunie volejbolisti spēlē kopā ar saviem klasesbiedriem un skolasbiedriem, draugiem skolā, ar ko viņi kopā pavada lielāko daļu laika. Vienā komandā spēlē profesionāli sportisti un jaunieši, kuriem volejbols vienkārši patīk, kas padara neprognozējamus spēļu iznākumus.

Kopš 2001. gada, kad sacensības notika pirmoreiz, šī ir jau 20. reize, kad vispārizglītojošo skolu komandas cīnās par skolu kausu, pasākumam kļūstot par vērienīgākajām jauniešu volejbola sacensībām Latvijā. Ja 2001. gadā par kausu 66 komandu sastāvā sacentās 660 dalībnieki, pērn tie bija jau vairāk nekā 4100 jaunieši 502 komandās no 199 skolām, bet jubilejas turnīrā piedalīsies apmēram 5300 dalībnieku no 620 komandām.

Šo gadu laikā cauri skolu kausa sacensībām ir izgājusi lielākā daļa Latvijas izlašu dalībnieku, īpaši izceļot spēles un dažādas radošas aktivitātes finālposmā, kas šogad 21. aprīlī ir ieplānots “Skonto” hallē Rīgā. Katrā vecuma grupā par godalgām “top! kausā” cīnīsies ne vairāk par 32 komandām.

Atlases sacensības norisināsies 27 vietās, iesaistoties 34 novadiem un 6 valstspilsētām un aptverot gandrīz visu Latviju. Šajā posmā tiek spēlēts sabraukumu formātā, noskaidrojot labākās komandas novadā un uzvarētājiem iekļūstot finālposmā.

Sacensību mērķis ir noskaidrot labākās komandas un veicināt volejbola attīstību, kā arī popularizēt veselīgu un sociāli aktīvu dzīvesveidu jauniešu vidū, palielinot viņu interesi par šo sporta veidu, tāpēc “top!” kauss tiek rīkots kā volejbola svētki vispārizglītojošo skolu jauniešiem. Kausa izcīņas sacensības organizē Latvijas Volejbola federācija sadarbībā ar veikalu tīklu un pašvaldībām.

Arī šogad kausa izcīņas atbalstītājs ir Latvijā lielākais vietējais veikalu tīkls “top!”.

Plašāka informācija par sacensībām pieejama tīmekļa vietnē www.volejbols.lv

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi