×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-03-22
BK “Sigulda/Modern House” piedalījies Nacionālās basketbola līgas čempionātā

Basketbola klubs “Sigulda/Modern House” 2023/2024. gada sezonā pirmo reizi piedalījās “Ramirent” Nacionālās basketbola līgas čempionātā, kas pēc stipruma ir 2. spēcīgākā līga Latvijā.

Komandas sastāvs tika komplektēts galvenokārt no Siguldas Sporta skolas esošajiem un bijušajiem basketbolistiem. BK “Sigulda/Modern House” savā apakšgrupā palika sestajā vietā, kas deva iespēju kvalificēties izslēgšanas spēlēm. Ceturtdaļfinālā bija jātiekas ar komandu “Spars/Ventspils Augstskola”. Cīņā līdz divām uzvarām pārāka šoreiz bija Ventspils komanda, kas izšķirošajā trešajā spēlē guva panākumu ar rezultātu 78–76.

Šogad šajā līgā piedalījās 22 komandas no 18 dažādām Latvijas pilsētām, kas tika sadalītas divās apakšgrupās – “Austrumi” un “Rietumi”. Pamatturnīrā tika aizvadītas 20 spēles, no kurām 10 bija mājas spēles. Tās notika Siguldas Sporta centrā, ko vidēji apmeklēja 250 skatītāji.

Paldies visiem atbalstītājiem!


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi