×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-03-25
Siguldā norisinājies Baltijas un Ziemeļvalstu jauniešu projekta posms

No 21. līdz 23. martam Siguldā tika realizēts Ziemeļvalstu Ministru padomes biroja Latvijā projekta “Nordic – Baltic youth initiatives for a better future” pirmais posms. Tajā Siguldas novada Jaunrades centra jauniešu iniciatīvu centrs (JIC) “Mērķis” uzņēma ciemos jauniešus no Lietuvas, Somijas, Norvēģijas un Latvijas.

Projekta centrā ir jaunieši, savukārt tā mērķis ir apkopot pēc viņu ieskatiem efektīvākās līdz šim īstenotās iniciatīvas viņu pašvaldībā, reģionā vai valstī un popularizēt tās, lai iedvesmotu vairāk jauniešu. Nolūks ir stiprināt pārliecību, ka jaunieši spēj rosināt un panākt būtiskas pārmaiņas savā pašvaldībā un valstī kopumā. Paredzēti vairāki pasākumi, tikšanās un praktiskas darbnīcas, lai stiprinātu jauniešu kompetences aktīvai iesaistei pilsoniskos un demokrātiskos procesos.

Projekta pirmajā posmā tika izveidotas dalībnieku grupas, kur katrā grupā bija deviņi jaunieši no katras projekta partnervalsts.Siguldas novada jauniešu iniciatīvu centrs dalījās ar savu pieredzi jauniešu līdzdalības veicināšanā un jauniešu iesaisti jauniešu centra aktivitātēs. 

Projekta nākamais posms no 30. maija līdz 2. jūnijam notiks Oslo, Norvēģija.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi