×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-03-26
Pašvaldība sveic kolēģus Bāriņtiesu darbinieku dienā

Izceļot bāriņtiesu darba nozīmi un lomu bērnu labbūtības nodrošināšanā, Labklājības ministrija, Bērnu aizsardzības centrs un Latvijas Bāriņtiesu darbinieku asociācija 26. martu pasludina par Bāriņtiesu darbinieku dienu. Pārsteigumu svētkos piedzīvoja Siguldas novada Bāriņtiesa.

Lai pateiktos par darbinieku profesionalitāti, nenogurstošajām rūpēm ikdienā, pašaizliedzību un misijas apziņu strādāt bērnu un aizgādnībā esošu personu tiesību nodrošināšanā, Siguldas novada Bāriņtiesā ciemojās Siguldas novada pašvaldības domes priekšsēdētājs Linards Kumskis un Sociālo un veselības jautājumu komitejas priekšsēdētāja Eva Viļķina. Svētku dienā pašvaldības domes priekšsēdētājs un Sociālo un veselības jautājumu komitejas priekšsēdētāja tikās ar Siguldas novada Bāriņtiesas priekšsēdētāju Kristīni Valteri.

Šī bija vērtīga iespēja ielūkoties kolēģu ikdienā – nojaust, cik dažādas nastas uz saviem pleciem nākas iznest darbiniekiem ģimeņu konfliktu un krīžu situācijās, uzzināt šā brīža lielākos profesionālos izaicinājumus un veidot vēl ciešāku sadarbību un atbalstu ikdienā. 

Viens no galvenajiem pamatiem uz vērtībām orientētas sabiedrības pastāvēšanai ir stabila, sociāli un ekonomiski neatkarīga ģimene. Tā veicina sabiedrības un valsts labklājību. Realitātē ir ģimenes, kurās rīkojas pretēji. Gadījumi, ar kuriem ikdienā saskaras bāriņtiesas darbinieki, kļūst sarežģītāki.

Neskatoties uz to, ka šis darbs Latvijā joprojām nav pienācīgi novērtēts, tieši bāriņtiesai ir būtiska loma bērnu tiesību aizsardzībā. Tā darbojas kā atbalsta sistēma, kas veicina ģimeņu stabilitāti un drošības sajūtu, stiprinot tās.

Jūsu izpratne un rūpes par taisnīgumu ir neizsīkstoša!

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi