×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-04-02
Informācija par pieteikšanos nomas tiesību izsolēm

No 10. aprīļa Siguldas novada pašvaldībā tiks izsludināta pieteikšanās izsolēm par telpu un kiosku nomu Siguldas pils kvartālā un tirdzniecības vietu nomu Gūtmaņalas Tūrisma informācijas centra teritorijā.

Izsolēm var pieteikties elektroniski, aizpildot pieteikumu pakalpojumu portālā e.sigulda.lv, pa pastu nosūtot uz adresi Siguldas novada pašvaldība, Pils iela 16, Sigulda, LV-2150, vai iesniedzot personīgi valsts un pašvaldības vienoto klientu apkalpošanas centrā (Raiņa ielā 3, Siguldā) tā darba laikā.

 

Siguldas pils kvartālā (Pils ielā 16, Siguldā) tiks izsolītas nomas tiesības divām darbnīcām un pieciem tirdzniecības kioskiem:

  • Muižas koka mājā tiks izsolītas divas darbnīcas 39,2 kvadrātmetru un 71,6 kvadrātmetru platībā. Darbnīcas paredzēts izmantot kā radošo uzņēmēju, mākslinieku un dizaineru, tā arī amatnieku darbnīcu vai biroju. Pieteikšanās no 10. līdz 17. aprīlim;
  • pils kvartāla esošajā teritorijā Pils ielā 16, Siguldā, gatavojoties jaunajai tūrisma sezonai, tiks izsolīti pieci tirdzniecības kioski. Tirdzniecības vietu deviņu kvadrātmetru platībā paredzēts izmantot kā ielu tirdzniecības vietu kvalitatīviem Siguldas novadam raksturīgiem un Siguldas atpazīstamību veicinošiem produktiem, precēm – mākslas darbiem, sadzīves priekšmetiem un citiem. Amata meistaram ir jābūt piešķirtai preču zīmei “Radīts Siguldā”. Tirdzniecības vietā ir jāatbilst preču sortimentam, kas būs norādīti izsoles noteikumos no 10. aprīļa pašvaldības tīmekļa vietnes sadaļā “Izsoles”. Pieteikšanās no 10. līdz 17. aprīlim.

Gūtmaņalas Tūrisma informācijas centra teritorijā (Turaidas ielā 2A, Siguldā) tiks izsolītas nomas tiesības trim tirdzniecības vietām:

  • uzkodu, karsto un auksto dzērienu automātu izvietošanai. Pieteikšanās rakstiskajai izsolei no 10. līdz 19. aprīlim. Pieteikumu dokumenti jāiesniedz līdz izsoles publikācijā norādītajam termiņam Siguldas novada pašvaldības Teritorijas attīstības pārvaldē (Zinātnes ielā 7, Siguldā) darba laikā;
  • saldējuma tirdzniecībai. Pieteikšanās no 10. līdz 17. aprīlim;
  • suvenīru tirdzniecības vieta (Nr. 4). Tirdzniecības vietā jāatbilst preču sortimentam, kas būs norādīts izsoles noteikumos no 10. aprīļa pašvaldības tīmekļa vietnes sadaļā “Izsoles”Pieteikšanās no 10. līdz 17. aprīlim.

Jautājumu gadījumā aicinām rakstīt uz e-pasta adresi uznemejiem@sigulda.lv.

Pašvaldības objektu izsoles rīko Siguldas novada Attīstības aģentūra sadarbībā ar Īpašumu pārvaldības nodaļu.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi