×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-04-02
2. aprīļa pašvaldības domes sēdē pieņemtie svarīgākie lēmumi

Otrdien, 2. aprīlī, norisinājās Siguldas novada pašvaldības domes sēde, kurā izskatīti 12 lēmumprojekti, būtiskākie no pieņemtajiem lēmumiem apkopoti šajā rakstā. Plašāka informācija par sēdes norisi un lēmumiem pieejama pašvaldības tīmekļa vietnes sadaļā “Domes sēdes”.

Nākamā domes sēde norisināsies 25. aprīlī plkst. 16.00. Domes sēdes norisei varēs sekot līdzi arī tiešraidē pašvaldības tīmekļa vietnē, kā arī sociālo tīklu vietnē Facebook.

 

  • Apstiprināts Siguldas novada pašvaldības 2023. gada pārskats.
  • Apstiprināti saistošie noteikumi “Grozījumi Siguldas novada pašvaldības domes 2024. gada 2. aprīļa saistošajos noteikumos Nr. 4 “Par Siguldas novada pašvaldības budžetu 2024. gadam””, piešķirot finansējumu remontdarbiem Siguldas pilsētas vidusskolā un ēkas pārbūves tehniskā projekta izstrādei 130 000 eiro apmērā, kā arī ielu un ceļu tehnisko projektu izstrādei 70 921 eiro apmērā.
  • Atbalstīts ņemt aizņēmumu Latvijas Republikas Valsts kasē prioritāra investīciju projekta “Lēdurgas bibliotēkas pārcelšana un VPVKAC izveide” īstenošanai 234 602 eiro apmērā. Projekts atbilst Siguldas novada Attīstības programmas 2021.–2027. gadam Investīciju plāna 44. punktā noteiktajam projektam “Lēdurgas bibliotēkas pārcelšana un VPVKAC izveide” un nodrošina lietderīgu investīciju īstenošanu pašvaldības autonomās funkcijas sniegt iedzīvotājiem daudzveidīgu kultūras piedāvājumu un iespēju piedalīties kultūras dzīvē, sekmēt pašvaldības teritorijā esošā kultūras mantojuma saglabāšanu un sniegt atbalstu kultūras norisēm izpildi.
  • Nolemts piešķirt pašvaldības līdzfinansējumu 19 823,68 eiro apmērā deviņu dzīvojamo māju pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes un/vai kanalizācijas sistēmai saskaņā ar pašvaldības saistošajiem noteikumiem Nr. 24 “Par līdzfinansējumu dzīvojamo māju pieslēgšanai centralizētajai ūdensapgādes vai kanalizācijas sistēmai”.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi