×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-04-05
Siguldas Valsts ģimnāzija – aktīvākā skola “Čē Čē čempionātā”

Eiropā lielākajā skolu klašu saliedēšanas festivālā “Čē Čē čempionāts” (iepriekš pazīstams kā “Zelta Zivtiņas čempionāts”) pieteikušās gandrīz 900 klases jeb 20 tūkstoši skolēnu no visas Latvijas. Īpaši izceļama Siguldas Valsts ģimnāzija, no kuras saņemts rekordaugsts pieteikumu skaits – dalībai čempionātā reģistrējušās 20 klases.

Aktīvākās skolas, kuras reģistrējušās un ir izpildījušas mājasdarbu, ir Siguldas Valsts ģimnāzija (20 klases), Zentas Mauriņas Grobiņas novada vidusskola (16 klases), Bauskas Valsts ģimnāzija (15 klases), Rīgas Valsts 2. ģimnāzija (14 klases), Jelgavas Valsts ģimnāzija (13 klases) un Mārupes Valsts ģimnāzija (13 klases). Savukārt aktīvākie novadi, no kuriem saņemti visvairāk klašu pieteikumi un mājasdarbi, ir Tukuma novads, Bauskas novads, Siguldas novads un Ogres novads. Aktīvākais reģions ir Vidzeme (361 klase), kam seko Kurzeme (166 klases), Rīgas pilsēta (163 klases), Zemgale (138 klases) un (Latgale (67 klases).

Čempionāts ir paredzēts klašu komandām no 6. līdz 12. klasei, sacensībām noritot 6.–7., 8.–9. un 10.–12. klašu grupās. Sacensības notiek trīs posmos – pieteikšanās, pusfināls un fināls. Čempionāta pieteikšanās posms ir noslēdzies un šobrīd ir sācies pusfināls, kurā iekļuvušas 644 klases. Iepazīties ar pilnu pusfinālistu sarakstu var šeit. Pusfinālā iekļuvušās klases līdz 21. aprīlim draudzīgi sacentīsies savā starpā, pildot uzdevumus par dažādām tēmām, piemēram, drošība internetā, šķirošana, elektrodrošība, krājot punktus, lai iekļūtu “Čē Čē čempionāts” galvenajā notikumā finālā. Čempionāta fināls, kurā par vērtīgām balvām un ceļojošo kausu sacentīsies ap 12 000 bērnu un jauniešu no visas Latvijas, trīs dienu garumā – 16., 17. un 18. maijā – notiks klātienē Bauskā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi