×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-04-08
NVA rīko ikgadējo sezonas darbu devēju un darbu meklētāju satikšanās akciju

Lai veicinātu sezonas darbu devēju un sezonas darbu meklētāju satikšanos, Nodarbinātības valsts aģentūra (NVA) uzsākusi ikgadējo akciju “Sezonas darbi 2024”, kas šogad norisināsies sadarbībā ar vairāku Latvijas pilsētu pašvaldībām, rīkojot sezonas darbu devēju klātienes tikšanos ar sezonas darbu meklētājiem. Akcijas pasākums 24. aprīlī norisināsies arī Siguldā.

Pirmais sezonas darbu akcijas pasākums norisināsies 10. aprīlī Preiļos. 11. aprīlī tiks rīkoti divi pasākumi – Jelgavā un Kuldīgā. 17. aprīlī akcijas “Sezonas darbi 2024” pasākums norisināsies  Cēsīs, 24. aprīlī – Daugavpilī, Rīgā un Siguldā, 26. aprīlī – Rēzeknē. Paredzēts, ka akcijas “Sezonas darbi 2024” pasākumi notiks arī citās pilsētās, kurās būs darba devēju pieprasījums pēc šādiem tikšanās pasākumiem ar sezonas darbu meklētājiem.

NVA aicina darba meklētājus sekot informācijai organizācijas tīmekļa vietnes sadaļā “Sezonas darbu akcija 2024”, kurā publicētas un regulāri tiks aktualizētas visas ar akcijas norisi saistītās aktuālās ziņas – pasākumu norises vietas, datumi, laiki, darba devēju piedāvātās sezonas vakances u.c.

Darba devēji aicināti piedalīties NVA akcijā un sezonas darbu piedāvājumus reģistrēt NVA CV un vakanču portālā, papildu pazīmju joslā norādot “Sezonas darbs”. Lai pieteiktos dalībai sezonas darbu akcijā, ir jāsazinās ar to NVA filiāli, kuras apkalpošanas teritorijā atrodas darba vietas. Par sezonas darbu akciju atbildīgo NVA filiāļu darbinieku kontaktinformācija atrodama NVA tīmekļa vietnē.

Iestāde atgādina – NVA bezdarbnieka statusā reģistrētais klients, strādājot sezonas darbus, bezdarbnieka statusu var saglabāt, ja ir nodarbināts uz noteiktu laiku, kas divreiz gada periodā nepārsniedz kopumā 120 dienas.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi