×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-04-09
Norisināsies pasākumu cikls ģimenēm “Kultūr’Kūlenis”

Sestdien, 20. aprīlī, Siguldas novada Kultūras centrā “Siguldas devons” norisināsies pasākumu cikls ģimenēm “Kultūr’Kūlenis”. No plkst. 11.00 līdz pat 14.00 mazajiem un lielajiem apmeklētājiem būs iespēja ne tikai baudīt, bet arī pašiem iesaistīties dažādās aktivitātēs.

Plkst. 11.00 pasākumu atklās filmu studijas “Animācijas brigāde” kinolektorijs “Iepazīsties – leļļu kino!”. Tā laikā būs iespēja iepazīt leļļu filmu tapšanas procesu, sākot no scenārija veidošanas brīža līdz pat brīdim, kad lelles atdzīvojas uz ekrāna un rodas skaņa. Tāpat būs iespēja satikt leļļu filmu aktierus un aplūkot kino lelles. Filmu studija “Animācijas Brigāde” ir pazīstama jau vairākās paaudzēs, veidojot tādas filmas kā “Si-Si-Dra”, “Bimini”, “Avārijas brigāde” un citas. 

Savukārt plkst. 12.00 varēs satikt divas lieliskas mākslinieces. Piedāvājam piedalīties meistarklasē ar mākslinieci Kristīni Nuķi-Panteļejevu. Tās laikā ikviens varēs izveidot pats savu īpašo Rīgas porcelāna trauciņu. Strādājot ar aplikācijām un dekoliem, varēs radīt porcelāna šķīvīša vai krūzes unikālo dizainu, kas tiks apstrādāts tā, lai vēlāk kalpotu ikdienas lietošanai.

Vienlaicīgi īpaši jauniešus aicinām uz tikšanos  ar topošo mākslinieci Ievu Lotti Veismani, kas aktīvi piedalās dažādos mākslas konkursos, ieņemot godalgotas vietas. Viņa radījusi unikālu tehniku, izšujot uz apģērba pašas dizainētus zīmējumus. 

Plkst. 13.00 pasākumu ciklu noslēgs laikmetīgās dejas izrāde “Vērpete”. Ērika Eriksona un Krišjāņa Santa “Spēlmaņu nakts” balvu ieguvusī dejas izrāde skatītājiem ļaus ne tikai to vērot, bet arī kļūt par daļu no izrādes, ievelkot viņus kopīgā kustību vērpetē. Tās tapšanā piedalās arī mūziķi Mārtiņš Miļevskis (vibrofons) un Rihards Lībietis (ģitāra), rūpējoties par īpašu muzikālo pavadījumu.

Ieeja bez maksas.

 

Novada publiskajās aktivitātēs var tikt veikta fotografēšana un filmēšana. Fotoattēli un video var tikt izvietoti Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnē www.sigulda.lv un pašvaldības kontos sociālajā tīklā Facebook, Twitter un Instagram. Pārzinis un personas datu apstrādes nolūki: Siguldas novada pašvaldība, juridiskā adrese Pils ielā 16, Siguldā, Siguldas novadā, LV-2150, veic personas datu apstrādi informācijas atklātības nodrošināšanai un sabiedrības informēšanai.

Papildu informāciju par minēto personas datu apstrādi var iegūt Siguldas novada pašvaldības tīmekļa vietnes www.sigulda.lv sadaļā “Pašvaldība” – “Privātuma politika”, iepazīstoties ar Siguldas novada pašvaldības iekšējiem noteikumiem “Par Siguldas novada pašvaldības personas datu apstrādes privātuma politiku” vai klātienē Siguldas novada pašvaldības klientu apkalpošanas vietās.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi