×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-04-11
Uzņēmums “PATA” – viena no labākajām darbavietām Vidzemē

10. aprīlī apbalvoja aptaujas “TOP darba devējs 2023” uzvarētājus – aizvadītā gada Latvijā populārākās darbavietas, kurās darba ņēmēji visvairāk vēlētos strādāt. Labāko un populārāko Vidzemes darba devēju sarakstā – Siguldas novada Inčukalnā reģistrētais mežsaimniecības un kokrūpniecības uzņēmums SIA “PATA”, kas ar vislielāko uzņēmuma kāpumu topā, ierindojas godpilnajā ceturtajā vietā.

“PATA” grupa ir Latvijā lielākais pilna cikla mežu apsaimniekošanas, koksnes pārstrādes, loģistikas un kokmateriālu tirdzniecības uzņēmums. Tas ir arī viens no lielākajiem privātajiem mežu īpašniekiem Latvijā, kā arī grupai ir lielākā specializētā kokmateriālu veikalu ķēde Baltijas jūras reģionā. “PATA” grupas uzņēmumos šobrīd strādā vairāk nekā 800 darbinieki. Savukārt Vidzemes reģionā darbojas vairāk nekā 300 darbinieki, no kuriem liela daļa strādā transporta un loģistikas komandā un ikdienā pārvietojas pa visu Latviju. Konkrēti Inčukalnā “PATA” grupai ir kamīnmalkas ražotne ar darbavietu skaitu līdz 50 cilvēkiem. Daudzi no “PATA” darbiniekiem par savu mājvietu ir izvēlējušies tieši Siguldas novadu.

Šajā gadā aptaujā piedalījās rekordliels respondentu skaits, vairāk nekā 17 tūkstoši jeb 17 324 darba ņēmēju, kas ir līdz šim lielākais respondentu skaits šādām aptaujām Latvijā. Aptaujā tika noteiktas iekārotākās darbavietas biznesa sektoros un reģionos, kur balsošanai piedāvāti pēc noteiktiem kritērijiem atlasīti uzņēmumi. Vērtējot labākos uzņēmumus, respondenti pievērsa uzmanību nozares perspektīvai, uzņēmuma atpazīstamībai un kultūrai, atalgojumam un papildu labumiem, vadības un komandas profesionalitātei, darba atrašanās vietai un iespējai strādāt attālināti, kā arī karjeras izaugsmes iespējām.

Balsojumā par labāko darbavietu Vidzemē piedalījās vairāk nekā 8750 respondentu, kopumā balsojot par gandrīz 100 Vidzemes uzņēmumiem. Par labāko desmitnieku balsis atdeva vairāk nekā 60 % šīs kategorijas respondentu. Titulu “TOP darba devējs 2023 Vidzemē” un labākās darbavietas līderpozīciju ieguva AS “Fazer Latvija”, atstājot AS “Cēsu alus” augstajā otrajā vietā. Savukārt trešā vieta AS “Valmieras stikla šķiedra”. Labāko un populārāko desmit darba devēju sarakstā ceturtajā vietā ierindojas SIA “PATA”, bet piektajā vietā – SIA “Avoti”. Ar pilniem aptaujas rezultātiem iespējams iepazīties šeit


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi