×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-04-12
Siguldietes devītās Eiropas čempionātā badmintonā

Ar dalītu devīto vietu sieviešu dubultspēlēs Eiropas čempionātu badmintonā Vācijas pilsētā Zārbrikenē noslēdza Siguldas badmintona kluba pārstāves Anna Kupča un Jekaterina Romanova.

Pirmajā kārtā Latvijas badmintonistes divos setos uzvarēja Novēģijas pāri Mariju Kristensenu un Aimiju Hongu. Pirmajā setā dominēja mūsu spēlētājas, uzvarot ar 21:10. Otrajā sanāca ļoti līdzīga cīņa, Kupčai un Ramanovai uzvarot ar rezultātu 21:19.

Turpinājuma spēlē par iekļūšanu labāko astoņu pāru skaitā ar 6:21 un 10:21 nācās piekāpties čempionāta favorītēm dānietēm Maikenai Fruergardai un Sarai Thigesenai (23. vieta pasaules reitingā).

Latvijas Badmintona federācijā īpaši atzīmēja, ka Eiropas čempionātam kvalificējas tikai 28 dubultspēļu pāri, un tas ir nozīmīgākais Eiropas badmintona notikums, kurā piedalās visi augstākā līmeņa spēlētāji. Anna Kupča un Jekaterina Romanova bija vienīgās Latvijas pārstāves turnīrā.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi