×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-04-15
Allažu pirmsskolas izglītības grupās izskanējusi aizraujoša koncertlekcija

11. aprīlī Allažu pirmsskolas izglītības grupās ar koncertlekciju “Kā putns meklēja savu pavasara dziesmu” viesojās Siguldas Mākslu skolas “Baltais flīģelis” Mūzikas nodaļas audzēkņi un pedagogi Elīna Gruzniņa un Solveiga Vītoliņa. 

Pateicoties Mūzikas nodaļas skolotāju atsaucībai un kopējai sadarbībai ar Allažu pamatskolas direktores vietnieci pirmsskolas izglītības jomā Janu Baranovsku, mazie allažnieki aizrautīgi līdzpārdzīvoja muzikālajam ceļojumam, kurā putns meklēja savu pavasara dziesmu.

Koncertlekciju vadīja un kolorītās vārniņas tēlā iejutās Elīza Krista Kurvīte. Izpildītajās dziesmās ieskanējās sirsnīgas un priecīgas nokrāsas. Vokālā ansambļa un solistu izpildījumā dominēja melodiskums un viegli liriskais šarms. Skanēja mūzikas instrumenti – mazāk pazīstamais eifonijs un trompete. Koncerta izskaņā gan skatītāji, gan paši koncerta dalībnieki līksmi izdejoja “Putniņdeju”. Valdzināja jauno muzikantu priekšnesumu dabiskums, vienkāršība, gaume un kamerstils.

Paldies mūziķiem un viņu pedagogiem par jauko, sirsnīgo un gaišo pavasara noskaņu!

 

Informāciju sagatavoja:
Jana Baranovska
Allažu pamatskolas pirmsskolas grupas direktora vietniece pirmsskolas izglītības jomā

 


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi