×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-04-16
Aktuālie nosacījumi platību maksājumiem 2024. gadā

26. aprīlī plkst. 11.00 Siguldas pagasta Kultūras namā Zinātnes ielā 7, Siguldā, lauku zemju apsaimniekotāji aicināti apmeklēt klātienes informatīvo bezmaksas semināru. Tā laikā Lauku atbalsta dienesta Lielrīgas reģionālās pārvaldes speciālisti dalīsies informācijā par platību maksājumu izvēles iespējām, pieteikšanās kārtību un būtiskākajām kļūdām 2023. gada platību maksājumu iesniegšanā.

Seminārā plānots arī pārrunāt investīciju atbalsta iespējas lauksaimniecībā: nosacījumi, plānotie projektu konkursu termiņi.

Semināra organizē Latvijas Lauku konsultāciju un izglītības centra Pierīgas birojs sadarbībā ar Lauku atbalsta dienestu. Plašāku informāciju par semināru var iegūt, zvanot uz tālruņa numuru 26307940 vai rakstot uz e-pasta adresi sigulda@llkc.lv.

Platību maksājumi ir ikgadējs valsts un Eiropas Savienības finansiāls atbalsts:

  • lauksaimniekiem – fiziskām vai juridiskām personām vai fizisku vai juridisku personu grupām, kas veic lauksaimniecisku darbību (lauksaimniecības produktu ražošanu vai audzēšanu, dzīvnieku audzēšanu un turēšanu lauksaimniecības nolūkiem), kā arī zemes uzturēšanu labā lauksaimniecības un vides stāvoklī;
  • meža zemju īpašniekiem (īpašuma tiesībām jābūt nostiprinātām Zemesgrāmatā), kuru var saņemt par lauksaimniecībā izmantojamās zemes vai meža zemes katru apsaimniekoto hektāru, pie nosacījuma, ja atbalsta pretendents izpilda visus atbalsta saņemšanas nosacījumus, galvenais no tiem – zeme tiek apsaimniekota un kopta.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Apskatīt komentārus

Pasākumi