×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. jūlijs
Šodien sveicam: Marta, Dita, Dite
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-05-14
Novadniekiem medaļas Latvijas jauniešu čempionātā badmintonā

Maija otrajā nedēļas nogalē norisinājās Latvijas čempionāts jauniešiem badmintonā U11, U15 un U19 vecuma grupās, kurās startēja arī novadnieki.

“Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas” jaunā spēlētāja Amēlija Graudiņa kļuvusi par Latvijas absolūto čempioni badmintonā vecuma grupā U11. Viņa pārliecinoši bija labākā meiteņu vienspēlēs, pārī ar rīdzinieci Tīnu Salu dubultspēlēs un kopā ar kluba biedru Albertu Ereli jauktajās dubultspēlēs. Summējot ar iepriekš izcīnītajiem čempiones tituliem, Amēlijai šajā gadā kopumā pieci čempiones tituli.

Sacensībās vecuma grupā U11 zelta medaļa Mikam Zeļenkovam dubultspēlēs zēniem kopā ar talsinieku Endiju Ezeriņu. Sudraba godalgas šajā kategorijā tika Albertam Erelim un Paulam Gustavam Grobiņam. Albertam vēl sudabs vienspēlēs, bet Paulam Gustavam trešā vieta vienspēlēs un jauktajās dubultspēlēs kopā ar Tīnu Salu.

Renāram Kārkliņam čempiona tituls dubultspēlēs jauniešiem vecuma grupā U15 kopā ar Oskaru Bajāru no Rīgas un sudraba medaļa vienspēļu turnīrā. Par vicečempionēm šajā vecuma grupā dubultspēlēs jaunietēm kļuva Denīze Saukāne un Līva Feldmane.

Siguldiešiem zelta medaļas šoreiz izpalika vecuma grupas U19 turnīros. Anetei Priedniecei divas sudraba godalgas vienspēlēs, dubultspēlēs pārī ar Nikolu Muķieli, kā arī bronza jaukto pāru cīņās kopā ar valmierieti Rolandu Bratčikovu.


© www.sigulda.lv


Pasākumi