×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. jūlijs
Šodien sveicam: Marta, Dita, Dite
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-05-14
14. maija pašvaldības domes sēdē pieņemtie svarīgākie lēmumi

Otrdien, 14. maijā, norisinājās Siguldas novada pašvaldības domes sēde, kurā izskatīti deviņi lēmumprojekti; būtiskākie no pieņemtajiem lēmumiem apkopoti šajā rakstā. Plašāka informācija par sēdes norisi un lēmumiem pieejama pašvaldības tīmekļa vietnes sadaļā “Domes sēdes”.

Nākamā domes sēde norisināsies 23. maijā. Domes sēdes norisei varēs sekot līdzi arī tiešraidē pašvaldības tīmekļa vietnē, kā arī sociālo tīklu vietnē Facebook.

 

  • Veikti grozījumi Siguldas novada Investīciju plānā 2021.–2027. gadam, precizējot projekta “Publiskās ārtelpas attīstīšana pilsētu funkcionālajā teritorijā – Raiņa parkā, Siguldā” īstenošanai nepieciešamās izmaksas atbilstoši tehniskā projekta kontroltāmei, turpinot meklēt ārējā finansējuma piesaistes iespējas.
  • Atbalstīta Siguldas novada pašvaldības dalība Valsts reģionālās attīstības aģentūras īstenotajā projektā “Atvieglojumu pārvaldības pakalpojuma pilnveide un ieviešanas atbalsts”. Par sadarbības līguma slēgšanu attiecīgā projekta realizācijai pašvaldības dome lems atsevišķi.
  • Apstiprināts Ukrainas un Latvijas bērnu un jauniešu vasaras un rudens nometņu Siguldas novadā projektu konkursa nolikums. Plašāka informācija būs pieejama pašvaldības tīmekļa vietnē.
  • Apstiprināts projektu konkursa “Neformālās izglītības pasākumi, t.sk. latviešu valodas apguve, Ukrainas bērniem un jauniešiem” nolikums. Plašāka informācija būs pieejama pašvaldības tīmekļa vietnē.
  • Atbalstīta vairāku pašvaldībai piederošu telpu nodošana nomai veselības aprūpes funkciju – ģimenes ārsta prakses vietu nodrošināšanai Allažos, Lēdurgā un Morē.  Plašāka informācija būs pieejama pašvaldības tīmekļa vietnē.
  • Atbalstīta SIA “Saltavots” pamatkapitāla palielināšana, ieguldot 68 926 eiro sakarā ar dzeramā ūdens sagatavošanas iekārtu Kalnārēs, Sidgundā, Mālpils pagastā, Siguldas novadā neparedzētajiem rekonstrukcijas darbiem un jauna urbuma ar aprīkojumu izbūvei un ūdens atdzelžošanas iekārtu uzstādīšanai zemes gabalā Atpūtas ielā 2A, Inčukalnā, Inčukalna pagastā, Siguldas novadā.

© www.sigulda.lv


Pasākumi