×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. jūlijs
Šodien sveicam: Marta, Dita, Dite
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-05-15
Allažu pirmsskolēni ar koncertu priecē sociālās aprūpes centra iemītniekus

14. maijā Starptautiskās Ģimenes dienas ieskaņā Allažu pirmsskolas izglītības grupas “Mākonīši” bērni sniedza koncertu “Lai sirds sildās!” Sociālās aprūpes centra “Allaži” un Sociālās aprūpes mājas “Gaismiņa” iemītniekiem. Pirmsskolas zālē rīkotā koncerta mērķis bija vietējā kopienā stiprināt labu noskaņu un rosināt dažādu paaudžu cilvēkus izbaudīt Ģimenes dienas svētkus, mūzikas prieku un iespējas kopā pavadīt laiku. Pasākuma tapšanā sadarbojās Allažu pagasta bibliotēkas vadītāja G. Rudze, Allažu pamatskolas pirmsskolas izglītības jomas vadītāja J. Baranovska un sociālā centra vadītājas.

Mazie mākslinieki pasākumā izpildīja dziesmas dažādos mūzikas žanros. Skanēja gan tautasdziesmas, gan latviešu komponistu oriģināldziesmas. Tās pavadīja bērnu izteiksmīgās kustības, kas radīja prieku koncerta apmeklētājiem. Kopīgi tika izbaudīti mūzikas un deju priekšnesumi, radot siltas emocijas un kopīgus brīžus starp bērniem un sociālās aprūpes centra iemītniekiem. Vislielākāpateicība bērniem un skolotājai Ievai Sitniecei.

Koncerta noslēgumā pateicībā un mīlestībā bērni ikvienam senioram pasniedza pašu gatavotos apsveikumus. Savukārt viesi no sociālās aprūpes centra “Allaži” un sociālās aprūpes mājas “Gaismiņas” Allažu pirmsskolēniem kā pateicību bija sarūpējuši našķus. Visi bija vienisprātis, ka šādi pasākumi tiks īstenoti atkārtoti – tie palīdz saglabāt empātiju, sirsnību un iejūtību dažādu paaudžu attiecībās un ikdienas saskarsmē.

Pasākumam noslēdzoties, Allažu bibliotēkā norisinājās dzejas lasījumi:

Bet zinu – savu dzīvi māte
Nemūžam nenosauks par sūru
Tik tādēļ vien, ka skatos es,
Cik skaistu mākoņu pār jūru.
/Māra Zālīte/

 

Informāciju sagatavoja:
Allažu pamatskolas direktores vietniece pirmsskolas izglītības jomā
Jana Baranovska


Plašāka fotogalerija


© www.sigulda.lv


Pasākumi