×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. jūlijs
Šodien sveicam: Marta, Dita, Dite
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-05-21
Novadniekiem panākumi badmintona turnīrā

Nedēļas nogalē, 19. maijā, Siguldas Sporta centrā norisinājās tradicionālais “Yonex LABL Sigulda Open” turnīrs badmintonā, kas pulcēja vairāk nekā 110 dalībniekus no Latvijas, Igaunijas, Indijas un Šrilankas.

Par sacensību absolūto uzvarētāju spēcīgākajā A meistarības grupā kļuva “Siguldas badmintona kluba” spēlētājs Artūrs Akmens. Vīru vienspēļu finālā viņš pārliecinoši pārspēja bijušo kluba biedru Paulu Gurecki ar 2:0 (21:11, 21:12), trešajā pozīcijā Dāvis Strazdiņš. Atraktīvā vīriešu dubultspēļu finālā Artūrs Akmens kopā ar rīdzinieku Reini Kraukli pārspēja kluba biedrus Kristapu Jāni Gulbi un Teodoru Kerimovu, bet jaukto pāru cīņās kopā ar Anniju Rulli-Titavu pērspēja Teodoru Kerimovu un Jekareinu Romanovu. Jekaterinai zelta godalgas vienspēlē un sieviešu dubultspēlē kopā ar kluba biedreni Annu Kupču. Annijai Rullei-Titavai sudrabs pārī ar Šrilankas pārstāvi Kavidi Sirimannage. Šī sieviešu dubultspēle bija zīmīga ar to, ka trīs no četrām spēlētājām savulaik ir bijušas vai ir pasaules labāko simts spēlētāju reitinga sarakstā.

Jauktajās dubultspēlēs B grupā finālspēlē tikās “Siguldas badmintona kluba/Siguldas Sporta skolas” jaunie spēlētāji – Renārs Kārkliņš, Denīze Saukāne un Daniels Kubliņš, Līva Feldmane. Šoreiz pārāki ar 2:0 ( 21:15, 21:19) bija Renārs un Denīze. Renāram vēl trešā vieta vīriešu vienspēlēs, bet Danielam divas sudraba medaļas vienspēlēs un kopā ar kluba biedru Jaroslavu Aleksejevu dubultspēlēs. Sieviešu dubultspēļu turnīrā B grupā otrajā pozīcijā ierindojās mūsu pāris Elizabete Ersta un Ksenija Poluškina. Zēniem U13 vecuma grupā Marts Martijs Treijs un Alberts Erelis ierindojās attiecīgi otrajā un trešajā vietā.

Sacensības notika ar Siguldas novada pašvaldības atbalstu.


© www.sigulda.lv


Pasākumi