×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. jūlijs
Šodien sveicam: Marta, Dita, Dite
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-05-24
Skolu komandu čempionātā badmintonā dominē Siguldas novads

“Adventure’s Zone” Latvijas skolu komandu čempionātā badmintonā, kas 21. maijā norisinājās Siguldas Sporta centrā, visvairāk panākumus izcīnīja skolas no Siguldas novada. Skolu komandu čempionāts notika pirmo reizi pēc piecu gadu pārtraukuma, pulcējot 125 skolēnus un 21 komandu no septiņām pašvaldībām un 14 skolām, noskaidrojot uzvarētājus sākumskolu, pamatskolu un vidusskolu vecuma grupās.

Pašvaldību ieskaitē visvairāk punktus izcīnīja Siguldas novads. Siguldas pilsētas vidusskolas komanda uzvarēja sākumskolu un pamatskolu grupās, Siguldas Valsts ģimnāzija palika 2. vietā pamatskolu grupā, savukārt Inčukalna pamatskola izcīnīja bronzu sākumskolu grupā. Siguldas novads tādējādi iegūst tiesības rīkot Latvijas skolu komandu čempionātu arī nākamajā mācību gadā. Ja Siguldas novads atteiksies no savām privilēģijām, tad tiesības tiks piedāvātas Valmierai, pēc tam secīgi arī Rīgai, Liepājai, Cēsīm, Jūrmalai un Bauskas novadam. Turpmāk Latvijas skolu komandu čempionātu plānots rīkot decembra pirmajā otrdienā, kas nākamā mācību gādā būs 3. decembrī.

Čempionāts badmintonā notika “Badminton 100” stafetes formātā. Komandu savstarpējais mačs sastāvēja no piecām atsevišķām spēlēm, līdz viena no komandām stafetes formā kopsummā izcīna 100 punktus. Sākumā bija zēnu vienspēle, līdz uzvarošā komanda sasniedz 20 punktus, tad meiteņu vienspēle līdz 40. punktam, tad zēnu dubultspēle līdz 60. punktam. Pēc tam – meiteņu dubultspēle līdz 80. punktam, bet noslēgumā jauktā dubultspēle līdz 100. punktam. 

“Adventures’ Zone” Latvijas skolu komandu čempionātu organizēja Siguldas badmintona klubs un badmintona klubs “Badminton 100” sadarbībā ar Latvijas Skolu sporta federāciju un Latvijas Badmintona federāciju. Sacensību galvenais tiesnesis bija Kristians Rozenvalds.


© www.sigulda.lv


Pasākumi