×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. jūlijs
Šodien sveicam: Marta, Dita, Dite
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-06-06
Skolēni iegūst godalgotas vietas konkursā “Mana veselīgā ēdienkarte”

Mācību gada izskaņā 1.–4. klašu skolēniem bija iespēja piedalīties radošo darbu konkursā “Mana veselīgā ēdienkarte”, kas tika organizēts kā viena no programmas “Piens un augļi skolai” aktivitātēm. Konkursam pieteicās 581 klase no visas Latvijas, un konkursā starp uzvarētājiem iekļuvuši arī Siguldas novada skolēni.

Pēc žūrijas vērtējuma 1.–2. klašu grupā 3. vietu ieguvusi Siguldas pilsētas vidusskolas 1.m klase, kas balvā saņem galda spēles. Savukārt 3.–4. klašu grupā 1. vietu ieņem Siguldas 1. pamatskolas 4.c klase, kas balvā saņem izglītojošu un izklaidējošu ekskursiju.

Skolēnu darbi tika nodoti arī publiskajam balsojumam, kurā ar 95 balsīm skatītāju balvu ieguva Siguldas pamatskolas 4.c klase. Visa klase saņēmusi personalizētas, ar skolēnu vārdiem un programmas “Piens un augļi skolai” logo apdrukātas ūdens pudeles. Par darbiem kopumā tika saņemta 3491 balss.

Skolēnu sagatavotos darbus vērtēja žūrija: uztura speciāliste Lizete Puga, rallijkrosa autobraucējs Reinis Nitišs un māksliniece, gleznotāja un dizainere Ildze Ose.

Radošo darbu konkursu organizēja Lauku atbalsta dienests sadarbībā ar nodibinājumu “Ventspils Augsto tehnoloģiju parks” un mūsdienīgo mācību vidi “Nākotnes klase”. Projekts tiek finansēts no Eiropas Lauksaimniecības garantiju fonda un valsts finanšu līdzekļiem.


© www.sigulda.lv


Pasākumi