×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. jūlijs
Šodien sveicam: Marta, Dita, Dite
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-06-10
Novadnieki piedalīsies Eiropas čempionātā galda hokejā

No 13. līdz 16. jūnijam Valmierā, Jāņa Daliņa stadiona vieglatlētikas manēžā, norisināsies šī gada lielākais pasākums galda hokejā, proti, Eiropas čempionāts, pulcējot spēcīgākos Eiropas galda hokeja meistarus, tostarp arī novadniekus. Kopumā tiks noskaidroti uzvarētāji 10 nominācijās, no kurām sešas ir individuālas un četras – komandu nominācijas.

Latvijas izlase tiek veidota pēc ITHF pasaules reitinga, Latvijas reitinga un  pasaules kausa kopvērtējuma rezultātiem. Kā mājniekus Latviju šogad pārstāvēs rekordliels sportistu skaits – 56.  OPEN izlasē piedalīsies 25 dalībnieki, tostarp sportisti no Inčukalna – Rainers Kalniņš, Toms Baumanis, Didzis Ziemelis, Jānis Kalnēvics, Mikus Saulītis. Dāmu kategorijā novadu pārstāvēs Margarita Ābele. Junioru U-18 klasē – Toms Baumanis un Roberts Līvmanis, bet veterānuO-40 Sandis Kalniņš. JunioruU-13 klasē sacensībās piedalīsies novadnieki Rainers Neija, Rainers Martužāns, Renārs Saulītis, Dārta Vesele, Asnāte Kocere, Agris Pavārs.

Sacensību pirmajā dienā, 13. jūnijā, paredzēts individuālā izaicinājuma turnīrs ikvienam. Savukārt Eiropas čempionāta atklāšanas ceremonija norisināsies piektdien, 14. jūnijā, plkst.16.30. 14. jūnijā tiks izspēlēti seši medaļu komplekti. Tiks noskaidroti labākie junioru, sieviešu un veterānu individuālajās un komandu sacensībās. 15. jūnijā notiks skatāmākais un emocionālākais notikums – OPEN komandu čempionu kronēšana. Tiks izspēlēti arī medaļu komplekti bērnu U-13 un veterānu O-55 individuālajās grupās. Tāpat sāksies arī kvalifikācija OPEN kategorijas individuālajās sacensībās. Noslēdzošajā dienā,16. jūnijā, noskaidros uzvarētājus prestižākajā OPEN individuālajā kategorijā, kurai apbalvošana paredzēta plkst. 20.00.  Ar plašāku sacensību izspēļu grafiku var iepazīties šeit.

Ieeja sacensību vietā bez maksas.

 

 


© www.sigulda.lv


Pasākumi