×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. jūlijs
Šodien sveicam: Marta, Dita, Dite
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-06-10
Novada badmintonistēm augsti rezultāti pasaules reitinga turnīrā

Lietuvas pilsētā Panevežā risinājās pasaules reitinga turnīrs “RSL Lithuanian Intrenational 2024” badmintonā, kas pulcēja vairāk nekā 320 spēlētājus no 39 valstīm. Sacensībās lieliskus rezultātus guvušas novada sportistes – Anna Kupča un Jekaterina Romanova.

Sacensībās piedalījušies sportisti no tādām badmintona lielvalstīm kā Indija, Malaizija, Indonēzija, Dānija, Ķīna, Francija, Vācija, Anglija. Teicamu panākumu, izcīnot turnīra vicečempioņu titulu sieviešu dubultspāļu kategorijā, guva Siguldas badmintona kluba spēlētājas Anna Kupča un Jekaterina Romanova. Turnīra gaitā pirmajā spēlē sportistes pārliecinoši ar 2:0 (21:13, 21:14) pieveica Anglijas duetu, bet ceturtdaļfinālā trīs setu cīņā ar 2:1 (21:13, 13:21, 21:12) pārspēja Ukrainas sportistes. Pusfinālā pret Zviedrijas badmintonistēm tika gūta svarīga uzvara ar 2:1 (22:20, 14:21, 21:17). Finālā mūsu spēlētājas divos setos piekāpās pārim no Francijas 0:2 (15:21, 15:21). Tas viņām bija atkārtots labākais sasniegums pasaules retinga turnīros kopš “Croatia Open 2022” sacensībām.

Labu sniegumu parādīja arī jaukto dubultaspēļu pāris Artūrs Akmens un Annija Rulle-Titava, kas pamatturnīrā līdzīgā spēlē ar 1:2 (21:17, 19:21, 21:13) piekāpās nākamajiem pusfinālistiem no Polijas.

 

 

 

 

 


© www.sigulda.lv


Pasākumi