×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. jūlijs
Šodien sveicam: Marta, Dita, Dite
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-06-11
Siguldas Sporta skolu šogad absolvējuši 82 audzēkņi

Kopš Siguldas Sporta skolas dibināšanas 2002. gadā ir aizvadīti jau 17 izlaidumi. Skaitliski lielākais no tiem notika šogad – 4. jūnijā. Mākslu skolā “Baltais flīģelis” svinīgajā izlaiduma pasākumā apliecības par 20V 013 001 un 30V 813 001 programmu absolvēšanu kopā saņēma 82 šī mācību gada audzēkņi.

Apliecības par 20V 813 001 līmeņa programmas absolvēšanu kopā saņēma 58 Siguldas Sporta skolas audzēkņi. Lielākais absolventu skaits bija Basketbola nodaļā, jo šogad mācības MT-7 grupā beidza 31 audzēknis (2008. un 2009. gadā dzimušo puišu komandas, treneri – Lelde Bērziņa, Kārlis Večens un Mareks Veics). Apliecības par 20V 813 001 programmas absolvēšanu saņēma arī: Badmintona nodaļā septiņi audzēkņi (treneri – Uvis Raivis Kronenbergs, Ainārs Gureckis), Vieglatlētikas nodaļā 11 audzēkņi (treneri – Solveiga Ziediņa, Arnolds Strenga, Markuss Ozols), Peldēšanas nodaļā deviņi audzēkņi (trenere – Andra Fridrihsone).

Savukārt apliecības par 30V 813 001 līmeņa programmas absolvēšanu kopā saņēma 24 Sporta skolas SMP-3 un ASM grupu audzēkņi. Ardievas Siguldas Sporta skolai un saviem treneriem 4. jūnijā teica seši Basketbola nodaļas audzēkņi (treneri –  Agnija Enikova un Ēvalds Tukišs), 11 Vieglatlētikas nodaļas audzēkņi (treneri – Gunta Blūmiņa un Arnolds Strenga), četri kalnu slēpošanas audzēkņi (trenere –  Madara Meldere), trīs Distanču slēpošanas nodaļas audzēkņi (treneris – Raivis Zīmelis).

Sirsnīgi, patiesi, jaudīgi, aizkustinoši, priecīgi un mazliet bēdīgi – tā varētu raksturot Siguldas Sporta skolas izlaiduma svinības. Sporta skolas direktore Karīna Putniņa stāsta: “Visgrūtākais, protams, ir šķirties no SMP-3 un ASM grupu absolventiem. Viņi ir izauguši mūsu acu priekšā, kļuvuši ne tikai par labiem sportistiem, bet arī par spēcīgiem, pārliecinātiem, sirsnīgiem, atsaucīgiem cilvēkiem, kuri saprot, cik liels spēks ir darbam komandā. Esmu pārliecināta, ka ar Sporta skolas gados gūto pārliecību par savu spēku, ar gūto spēju pārvarēt jebkuru dzīves likto šķērsli, jaunieši arī turpmāk būs dzīvē veiksmīgi jebkurā jomā, kuru izvēlēsies.”


© www.sigulda.lv


Pasākumi