×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. jūlijs
Šodien sveicam: Marta, Dita, Dite
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2024-06-11
Aktuālā informācija par decentralizēto kanalizācijas sistēmu apsaimniekošanu

Šā gada 31. maijā stājās spēkā grozījumi Siguldas novada pašvaldības domes 2022. gada 17. marta saistošajos noteikumos Nr. 14 “Par decentralizēto kanalizācijas pakalpojumu sniegšanas un uzskaites kārtību Siguldas novadā”. Grozījumos ir noteikts, ka saistošie noteikumi neattiecas uz tiem nekustamo īpašumu īpašniekiem, kuru īpašumā vai valdījumā esošās decentralizētās kanalizācijas sistēmas (turpmāk – DKS) atrodas Matiņu, Vējupītes, Allažmuižas, Egļupes, Stīveru, Sunīšu, Inciema, Lēdurgas, Lodes, Sidgundas, Upmalu, Krustiņu, Griķu, Meža miera un Kļavu ciemā, kā arī viensētām ārpus ciemu teritorijām. Ar grozījumiem jaunā redakcijā ir izteikts arī DKS reģistrācijas iesniegums.

DKS jāreģistrē to nekustamo īpašumu īpašniekiem, kuru nekustamais īpašums nav pieslēgts centralizētajai kanalizācijas sistēmai un atrodas Siguldas pilsētā, Jūdažu ciemā, Mores pagasta Mores ciemā, Allažu pagasta Allažu ciemā, Krimuldas pagasta Raganas un Turaidas ciemā, Mālpils pagasta Mālpils ciemā un Inčukalna pagasta Inčukalna un Gaujas ciemā.

SIA “Saltavots”, kas veic reģistrāciju un uztur DKS reģistru, aicina tos nekustamo īpašumu īpašniekus, kuri vēl tās nav reģistrējuši, aizpildīt un iesniegt DKS reģistrācijas iesniegumu. DKS reģistrācijas iesniegums pieejams tīmekļa vietnē www.saltavots.lv, sadaļā “Veidlapas”.

Plašāka informācija pieejama, sazinoties ar SIA “Saltavots” Klientu daļu (tālruņa numurs 67973733 vai 29181233; e-pasta adrese klienti@saltavots.lv).


© www.sigulda.lv


Pasākumi