×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2010-07-29
Siguldā notiks „Rīgas meistarsacīkstes šosejas riteņbraukšanā

8.augustā Siguldā notiks Rīgas pilsētas meistarsacīkstes jauniešiem daudzdienu braucienā riteņbraukšanā šosejā 5.posms.  Pirms tam trīs dienas jaunie riteņbraucēji jau būs sacentušies Rīgas pilsētas  slēgtajās trasēs – Biķernieku KSB un SS”Arkādija” slēpošanas trases aplī Uzvaras bulv.15., un Siguldā notiks šo daudzdienu pēdējais posms.

Jau trešo gadu Rīgas Riteņbraukšanas skola sadarbībā ar Rīgas domes Izglītības, kultūras un sporta departamenta Sporta un Jaunatnes pārvaldi organizē Rīgas pilsētas meistarsacīkstes daudzdienu braucienā riteņbraukšanā šosejā. Pirmo gadu noslēdzošais etaps notiks Siguldā, kurā akcents tiek likts uz kalnu pievarēšanu.

8.augustā plkst. 10:30, jaunie riteņbraucēji pulcēsies Peldu ielas posmā aiz Siguldas pludmales pie Siguldas Bobsleja un kamaniņu trases, lai plkst. 11:00 startētu 3,2 km garajā individuālajā braucienā.

Trases maršruts: Gar kamaniņu un bobsleja trasi, pārvarot ~ 800 m garo kāpumu līdz Šveices ielai, tad pagrieziens pa labi pa Šveices ielu - Kalna iela – Noliktavas iela - nesasniedzot Vidzemes šoseju apgriešanās  atpakaļvirzienā - atpakaļ līdz  Kalna ielai – pagrieziens pa kreisi pa Kalna ielu – finišs uz Kalna ielas pie atpūtas kompleksa „Kaķītis”.

Sacensību dalībnieku apbalvošana par 5 etapu un kopvērtējumu individuālajā un komandu vērtējumā notiks plkst. 13:15 ~ 13:3o Kaķīškalna piedzīvojumu parka „Mežakaķis” vietā, Siguldā, Senču ielā 1.


Satiksmes ierobežojumi sacensību laikā:
No plkst. 10:45 – līdz 12:30 tiks slēgtas Šveices iela (posmā no Siguldas BKT līdz Kalnu ielai); Kalnu iela ( posmā no Šveices ielas līdz Krastu ielai ); Noliktavas iela (posmā  no Kalnu ielas līdz Vidzemes šosejai, slēdzot Krastu ielas izeju uz Noliktavas ielu ).


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi