×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-02-04
Skolēnus aicina piedalīties Siguldas novada skolu Ziemas olimpiādē

Siguldas Ziemas festivāla ietvaros šogad notiks arī Ziemas olimpiāde novada skolēniem, kuru organizē Siguldas Sporta skola sadarbībā ar novada skolām un biedrību „A2”.

17.februārī Svētku laukumā notiks stafešu sacensības 5.-8. klašu komandām. Katrā komandā startēs astoņi dalībnieki. Savukārt 18.februārī pilsētas stadionā notiks distanču slēpošanas sacensības, kurās aicinām piedalīties visus novada skolu 1.-12. klašu skolēnus. Dalībnieki tiks vērtēti trijās vecuma grupās: 1.-4.klase, 5.-8.klase, 9.-12.klase. Katrai vecuma grupai atšķirīgs distances garums - attiecīgi 500m, 1000m, 1500m. Slēpojuma stils nav noteikts - distanci varēs veikt gan klasiskajā, gan brīvajā stilā.

Sacensību norisē savas korekcijas var ieviest laika apstākļi, aktuālo informāciju skolēni var uzzināt no sporta skolotājiem, kā arī www.sigulda.lv un www.siguldassportaskola.lv.

Siguldas novada skolu Ziemas olimpiāde tiek organizēta pirmo reizi. Turpmāk tā kopā ar Vasaras Skolu spēlēm, kuras plānots organizēt septembrī, veidos jaunu Siguldas novada skolu sportisku tradīciju - skolēnu individuālās un klašu komandu sacensības dažādos tradicionālos un netradicionālos sporta veidos divas reizes gadā.


Informāciju sagatavoja
Ilze Ratniece


© www.sigulda.lv





KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi