×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-02-17
Allažu tautas nama tradīciju ansamblis „Liepavots” skatē iegūst pirmās pakāpes diplomu

Trešdien, 16. februārī jaunajā Ādažu kultūras un radošās izglītības centrā norisinājās Pierīgas pašvaldību kultūras iestāžu vokālo ansambļu skate, kurā pirmās pakāpes diplomu ieguva arī Allažu Tautas nama tradīciju ansamblis „Liepavots”, kura vadītāja ir Ņina Kiršteina.

Savu sniegumu, izpildot trīs dziesmas pēc pašu izvēles, kopumā rādīja 11 kolektīvi no Babītes, Mārupes, Mālpils, Ropažiem, Krimuldas, Baldones, Ādažiem un Siguldas novada Allažiem. Žūrijas pārstāvji atzina, ka skati varēja rādīt arī kā skaistu koncertu vēl kuplākam skatītāju pulkam, jo priekšnesumi bija kvalitatīvi un sniedza patīkamu muzikālu baudījumu.

Pirmo reizi konkurss tika rīkots Ādažu jaunuzceltā kultūras centra Ceriņu zālē. Skates organizatori un nama saimnieki bija parūpējušies par brīnišķīgu vakaru, kas katram dalībniekam sniedza patiesu baudījumu un gandarījumu. Ansamblim „Liepavots” tagad priekšā rūpīgs darbs, lai sagatavotos nākamajam posmam - Vidzemes novada vokālo ansambļu skatei, uz kuru tika izvirzīti augstāko punktu skaitu ieguvušie ansambļi.

Informāciju sagatavoja
Ansambļa „Liepavots” dalībniece
Ināra Paegle- Liepavota


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi