×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-04-13
Siguldas Mākslu skola aicina uz radošiem pasākumiem

Sigulda - Latvijas Romantiskākā pilsēta. Tajā ziedi uzplaukst ne tikai pavasarī un cilvēku sirdīs, bet arī vecākiem kopā ar saviem bērniem darinātajos, radošajos darbiņos, jo ikvienam ziedi saistās ar ļoti personiskām un viņam vien zināmām atmiņām, notikumiem vai asociācijām. Sazinoties ziedu valodā, katrs tajā ieliek savu domu un novēlējumu.
     
Piektdien, 15.aprīlī, plkst.17.00 Mākslas nodaļas radoša nodarbība vecākiem - „Uzplaucēsim kopā pirmos pavasara ziedus”, savukārt plkst.18.00 Mūzikas nodaļas pavasara koncerts „Ziedu balle”, kurā audzēkņi un pedagogi ziediem piešķirs īpašu, neatkārtojumu muzikālu nokrāsu.
 
Sestdien, 16.aprīlī, plkst.13.00 Mākslas dienas „Mīlestības pilsēta - Sigulda” pie Kultūras un mākslas telpas „Siguldas Tornis”. Šeit notiks radošas darbnīcas un būs iespēja aplūkot Siguldas novada vizuālās mākslas konkursa „Mīlestības pilsēta - Sigulda” darbus, kā arī sveikt konkursa laureātus.
 
Informāciju sagatavoja
Eva Brempele


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi