×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-08-01
Siguldietis uzvar pludmales volejbola turnīrā

31.jūlijā Dzintaru pludmalē norisinājās pludmales volejbola turnīrs «King of the beach», kurā par uzvarētāju kļuva siguldietis Ingars Ivanovs.

"King of the beach" turnīrs notika jau trešo reizi, un pirmo divu gadu uzvarētājiem Tomam Šmēdiņam un Aleksandram Samoilovam  pievienojās arī Ingars Ivanovs. "King of the beach" turnīram ir īpaša izspēles sistēma – dalībnieki tiek sadalīti divās grupās pa četriem katrā, un katrs ar katru no pāriniekiem izspēlē pa vienam setam (līdz 17 punktiem). Pēc grupu turnīra tālāk tika Ingars Ivanovs, brāļi Toms un Jānis Šmēdiņi, kā arī čempiontitula aizstāvētājs Aleksandrs Samoilovs.

Pusfinālā veiksmīgākie izrādījās Ivanovs un Jānis Šmēdiņš, kuri fināla cīņā par pāriniekiem izvēlējās attiecīgi Samoilovu un Mārtiņu Pļaviņu. Lai noskaidrotu jauno čempionu, bija nepieciešami visi trīs seti - pirmajā ar 21:19 uzvarēja Ivanovs/Samoilovs, otrajā ar 21:18 revanšējās Šmēdiņš/Pļaviņš, bet izšķirošajā setā par nieka tiesu atkal labāki bija Ivanovs/Samoilovs (15:13). Līdz ar to par 2011. gada "pludmales karali" kļuva 24 gadus vecais 2004. gada pasaules U-18 čempionāta bronzas medaļas ieguvējs Ingars Ivanovs.

Ingars sāka trenēties volejbolā, mācoties 4.klasē. Viņa pirmais treneris bija Normunds Šulte. Pie viņa Ingars trenējās gan skolas gados, gan arī vairākus gadus pēc Siguldas Valsts ģimnāzijas absolvēšanas. Šobrīd Ingars veiksmīgi turpina volejbolista karjeru, spēlējot Schenker līgā Latvijas spēcīgāko komandu sastāvā, vasaras sezonās ar panākumiem startējot pludmales volejbola turnīros.

   


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi