×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Trešdiena, 8. maijs
Šodien sveicam: Staņislavs, Staņislava, Stefānija
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-08-04
Siguldas novada turnīrs pludmales volejbolā

Sestdien, 30.jūlijā, Siguldā, Gaujmalas pludmales volejbola laukumos notika Siguldas novada atklātais turnīrs pludmales volejbolā. Turnīram pieteicās 28 komandas, tai skaitā četri meiteņu pāri, kas cīnījās kopā ar puišiem.

Spraigās un interesantās cīņās tika noskaidrotas labākās un spēcīgākās komandas.
Cīņā par 3.vietu starp  Siguldas ciemiņiem Raimondu Liniņu, Jāni  Ruku un siguldiešiem Gati Vernavu, Kristiānu Ružu, stiprāki bija mūsu siguldieši. Cīņā par 1.vietu tikās siguldieši  Māris Kligins, Andis Krūmiņš ar Ardi Martinsonu, Artūru Akmeni. Šajā spēlē cīnījās jaunība pret pieredzi, šoreiz uzvarēja jaunība -  Artūrs Akmens un Ardis Martinsons.

kopvērtējumā 1.vietu izcīnīja Artūrs Akmens, Ardis Martinsons, otrajā vietā ierindojās Māris Kligins, Andis Krūmiņš, Jānis Andersons, trešo vietu ieņēma Gatis Vernavs, Kristiāns Ružs, un ceturto - Raimonds Liniņš, Jānis Ruks.

Nākamie turnīri pludmales volejbolā Siguldā Gaujmalas pludmales laukumos notiks 13.augustā, atklātais amatieru čempionāts „BEACH Ball 2011”. Sīkāka informācija pieejama interneta vietnē www.beachball.lv vai pa tālruni 26513129. 20.augustā pludmales volejbola turnīrs veterāniem. Informācija - Jānis Turauskis tālr.26433939 vai Karīna Putniņa tālr.29360283. Un svarīgākais Siguldas novada pludmales volejbola pasākums „Livonijas kauss” notiks 27.augustā. Nolikums pieejams šeit, papildus informācija zvanot Karīnai Putniņai pa tālruni - 29360283.

Informāciju sagatavoja:
Karīna Putniņa


© www.sigulda.lv


Pasākumi