×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2011-09-07
Jaunas aktīvās atpūtas iespējas Siguldā – orientēšanās poligons

Biedrības A2 viens no galvenajiem mērķiem ir veselīga dzīvesveida popularizēšana. 2010. gadā biedrība noslēdza nomas līgumu ar Siguldas novada pašvaldību par Laurenču skolas apkārtnes attīstīšanu kā aktīvās atpūtas centru.

Jau informēts, ka Lauku atbalsta dienests (LAD) apstiprināja biedrības A2 sagatavoto projektu par “Orientēšanās poligons Laurenči” realizēšanu. Projektu, ar Eiropas Lauksaimniecības Fonda lauku attīstībai atbalstu, realizēja biedrība A2.  

Projekta ietvaros ir  izveidoti trīs jauni orientēšanās poligoni: velo, taku un kāju orientēšanās sporta veidiem. Ir uzzīmētas trīs jaunas kartes (kopā 16 km2 apjomā) un dabā ir izvietoti stacionārie kontrolpunkti (velo – 25 KP, taku – 20 KP, kāju – 30 KP). Pie Laurenču hosteļa ir izvietots stends ar sagatavotajām kartēm. Savukārt poligona kartes iespējams par brīvu saņemt hostelī Laurenči, Siguldas novada Tūrisma informācijas centrā (Raiņa ielā 3) un citās Siguldas pilsētas viesnīcās. Ikviens interesents tiek aicināts izmantot jaunizveidotos poligonus.

Biedrībs A2 rīcībā ir iegādāta mūsdienīga elektroniskā atzīmēšanās sistēma, kuru būs iespējams izmantot bērnu un jauniešu orientēšanās sporta treniņprocesā.  

Projekta kopīgās investīcijas ir 9971,55 lati no kuriem 90% sedz LAD un 10 % biedrība A2.

Vairāk par biedrības aktivitātēm lasīt interneta vietnē www.ba2.lv.



© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi