×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Piektdiena, 26. aprīlis
Šodien sveicam: Alīna, Sandris, Rūsiņš
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-01-06
Martinam un Tomasam Dukuriem – 1. un 2. vieta Pasaules kausa 4.posmā

Siguldieši Martins un Tomass Dukuri šodien pārliecinoši izcīnīja pirmās divas vietas Altenbergas trasē Vācijā notiekošajā Pasaules kausa (PK) izcīņas ceturtajā posmā, kas vienlaicīgi ir arī Eiropas čempionāts. Martins par Vecā kontinenta uzvarētāju kļuva jau trešo reizi pēc kārtas.

Kārtējo reizi pārliecinoši ātrākais abos braucienos bija Martins Dukurs, bet Tomass Dukurs abos bija otrs ātrākais.

Abu braucienu summā Martins apsteidza Tomasu par 1,07 sekundēm, bet trešajā vietā palikušais Vācijas skeletonists Aleksandrs Krekels summā zaudēja Tomasam 0,60 sekundes.

Jāpiebilst, ka iepriekšējos divos Eiropas čempionātos Martins Dukurs izcīnīja pirmās vietas, bet Tomass 2011. gadā ierindojās ceturtajā pozīcijā.

Iepriekšējos divos PK posmos pārliecinošas uzvaras svinēja Martins, bet Tomass izcīnīja trešo, otro un septīto vietu.

Pēc trijiem posmiem Pasaules kausa kopvērtējumā Martina Dukura kontā ir 675 punkti, otrajā vietā ar 610 punktiem atrodas Krievijas sportists Aleksandrs Tretjakovs, bet trešais ar 586 punktiem ir vācietis Franks Rommels. Savukārt Tomass Dukurs ar 578 punktiem šobrīd ieņem ceturto vietu.

PK izcīņā šajā sezonā paredzēti astoņi posmi. Pasaules čempionāts, kurā Martins centīsies aizstāvēt savu titulu, risināsies februārī Leikplesidas trasē Amerikas Savienotajās Valstīs.

© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi