×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Pirmdiena, 29. aprīlis
Šodien sveicam: Vilnis, Raimonds, Laine
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-03-07
Svētdien notiks Siguldas novada deju kolektīvu koncerts

11.martā plkst.16.00 Siguldas pilsētas kultūras namā notiks Siguldas novada deju kolektīvu koncerts „Dejā virmo pavasaris”.

Koncertā piedalīsies Siguldas novada deju kolektīvi – „ Purenīte” (vad. Dzintra Fogele), „Vizbulīte” (vad. Indra Ozoliņa), vidējās paaudzes deju kolektīvs „Siguldietis” (vad. Ieva Roķe), kā arī senioru deju kolektīvs „Sidrabdancis” (vad. Dagnija Liepiņa).

2013.gadā Latvijā notiks XXV Vispārējie latviešu Dziesmu un XV Deju svētki, kuriem Siguldas novada deju kolektīvi jau cītīgi gatavojas, apgūstot svētku repertuāru. Šajā koncertā arī siguldiešiem tiks dota lieliska iespēja ar to iepazīties.

Ieejas maksa Ls 1,50, ID karšu īpašniekiem 1 lats.


© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Administrācija
- 2012-03-09 11:14

2011.gada 8.jūnija Domes sēdē tika apstiprināts Siguldas novada kultūras iestāžu organizēto  tradicionālo kultūras un izklaides pasākumu cenrādis, kas nosaka maksu par pasākumiem. Siguldas pilsētas kultūras namā noteikts, ka par amatiermākslas koncertiem biļetes cena ir 1.00 -1.50 lati. To, kādu cenu noteikt , nosaka konkrētās kultūras iestādes direktors, izvērtējot izdevumus, kas saistīti ar koncerta izmaksām. Atgādinām, ka Siguldas novada iedzīvotājiem ar ID kartēm ieejas maksa ir 1 lats. Ar cieņu, www.sigula.lv administrācija

Dace
- 2012-03-08 16:44

Nu nezinu, kāpēc ir jākasē tik liela maksa par ieejas biļetēm, citos kn iet par ziedojumiem vai vnk 50 santīmi gluži simboliski. Jādomā, ka kn vadībai šķiet ka zālē nepietiks vietas interesentiem, paskatīsimies :)

Pasākumi