×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Sestdiena, 27. aprīlis
Šodien sveicam: Tāle, Raimonda, Raina, Klementīne
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-04-11
Noskaidroti Lieldienu volejbola turnīra uzvarētāji

Kā jau katru gadu, otrajās Lieldienās notika tradicionālais volejbola turnīrs „Lieldienu volejbols”. Šogad 1.pamatskolas sporta zālē pulcējās 52 dalībnieki, kas tika sadalīti deviņās komandās. Spēles vispirms notika divās apakšgrupās pēc apļa sistēmas. Tālāk - pusfinālu un finālu spēles.

Šīs sacensības ir īpašas ar savu atmosfēru. Komandu dalībnieki var arī nebūt savstarpēji pazīstami. Spēļu gaitā viņiem jāiepazīstas un jāsaprotas uz laukuma. Arī vecuma diapazons ir ļoti plašs. Par uzvarētājiem kļūst stiprākie un tie, kuri ātrāk atrod pareizo sadarbošanās sistēmu. Komandu kapteiņi bija meitenes, un meiteņu vārdos arī komandas tika nosauktas.

Spraigas  un interesantas bija gan apakšgrupu, gan finālu spēles. Finālā spēlē par 1. vietu tikās vienas apakšgrupas komandas (Līva – Elīna), kuras jau bija spēlējušas savā starpā, tikai finālā stiprāka bija tā komanda, kas apakšgrupā zaudēja. Līvas komanda bija spējusi saglabāt vairāk spēka finālam.

Uzvarētāji:
1.    vieta – Līva Mača, Jānis Butevics, Jānis Endelis, Dāvis Rocēns, Ģirts Zīle.
2.    vieta – Elīna Štrausa, Gunārs Balka, Mārcis Ilgavizis, Kaspars Breģis, Didzis Gureckis, Kārlis Švalbe
3.    vieta – Signe Stepanova, Artūrs Upītis, Valdis Ozols, Kristaps Bērze, Andris Nuķis, Aivis Jonass.

Paldies visiem dalībniekiem un prieks par lielo aktivitāti. Vasarā tiekamies Siguldas pludmales volejbola laukumos!!!

© www.sigulda.lv






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi