×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Svētdiena, 28. aprīlis
Šodien sveicam: Gundega, Terēze
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2012-05-16
Siguldā gaidāms grandiozs DEJU ŠOVS

Sestdien, 19.maijā plkst.19.00 Siguldas pilsētas kultūras namā notiks grandiozs JVClubs deju kompānijas DEJU ŠOVS.

Deju šovā galveno lomu spēlēs meitene, kura vienā mirklī iemīlas dejošanā un sāk savu karjeru, bet viņai traucē skaudīga konkurente, kuru pārspēt nav nemaz tik viegli. Šova otrā daļa būs pārsteigums visiem skatītājiem!

Vērienīgajā koncertprogrammā piedalīsies 10 JVclubs deju studijas no Ogres, Rīgas, Siguldas, Ikšķiles, Ķekavas, Jūrmalas, Valmieras u.c., kā arī talantīgie parkūristi, populāri latviešu mākslinieki – Nikolajs Puzikovs, Miks Dukurs, Grafomāns, Fakts.

Gaidāms grandiozs un neaizmirstams šovs, par kuru saņemti ļoti daudz komplimenti! Esiet tur un priecājaties kopā ar mums!

Ieeja – 4 lati, ar kuponu, kas  pieejami Chilli Pica un Elvi Boulings – 3 lati. Biļetes var iegādāties iepriekšpārdošanā pie JVclubs dejotājiem, treneriem, kā arī stundu pirms pasākuma Siguldas pilsētas kultūras namā.

Afterpārtijs bārā „Barbados” Siguldā.

© www.sigulda.lv

Youtube






KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi