×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-02-08
Bezmaksas kursi bezdarbniekiem uzņēmējdarbības uzsākšanai

Latvijas Pieaugušo izglītības apvienība sadarbībā ar Ogres Attīstības un inovāciju mācību centru „Leonardo da Vinci” projekta „NewsJob” ietvaros piedāvā iziet 70 stundu bezmaksas kursu uzņēmējdarbības uzsākšanai.

Kursu apmeklējumam priekšroka bezdarbniekiem virs 45 gadiem ar vidējo vispārējo vai vidējo profesionālo izglītību. Pieteikties var arī strādājošie minētajā vecuma grupā!

Svarīgi – bezdarbniekiem tiks apmaksāti ceļa izdevumi uz Ogri.

Pieteikšanās līdz 18.februārim, sūtot motivācijas vēstuli, kā arī savu kontaktinformāciju uz e-pastu sarmite.pilate@laea.lv.

Vairāk informācijas pa tālruni 26178703.

© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi