×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-03-04
Iespēja izmantot bezmaksas juridiskās konsultācijas

Turpinot iesākto tradīciju, par godu Advokatūras dienai advokātu biroji, individuāli praktizējoši advokāti un viņu palīgi visā Latvijā sniegs bezmaksas juridiskās konsultācijas.

Šogad bezmaksas konsultācijas sniegs vairāk nekā 20 zvērinātu advokātu biroji un vairāk nekā simts zvērināti advokāti un viņu palīgi visā Latvijā. Ņemot vērā lielo iedzīvotāju interesi iepriekšējos gados, arī šogad bezmaksas konsultācijas būs pieejamas visas nedēļas garumā – no 11. līdz 15.martam.

Bezmaksas konsultācijas Vidzemes reģionā sniegs zvērināti advokāti Siguldā, Valmierā, Smiltenē, Valkā, Alūksnē un Balvos. Lai izmantotu bezmaksas juridiskās konsultācijas, interesenti tiek lūgti ar zvērinātu advokātu sazināties individuāli, lai vienotos par konsultācijas laiku un tiesību jomu, kurā konsultācija nepieciešama.

Pilnais saraksts un advokātu kontaktinformācija un konsultāciju jomas pieejamas Latvijas Zvērinātu Advokātu padomes (ZAP) mājas lapā www.advokatura.lv, sadaļā „Konsultācijas 11.-15. martā”. Informācija izdrukātā veidā pieejama arī ZAP metodiskajā kabinetā Rīgā, Brīvības bulvārī 34.

Bezmaksas juridiskās palīdzības ietvaros iedzīvotājiem būs pieejamas juridiskās konsultācijas civiltiesību (ģimenes tiesību, mantojuma tiesību, saistību tiesību), īres tiesību, apdrošināšanas tiesību, darba tiesību, komerctiesību, maksātnespējas procesa, administratīvo tiesību, krimināltiesību, konkurences tiesību, konstitucionālo tiesību, nodokļu un finanšu tiesību, intelektuālā īpašuma aizsardzības, nekustamā īpašuma un citos jautājumos.

Lai izmantotu bezmaksas juridiskās konsultācijas, interesenti tiek lūgti ar zvērinātu advokātu sazināties individuāli, lai vienotos par konsultācijas laiku un tiesību jomu, kurā konsultācija nepieciešama.

Bezmaksas juridiskās palīdzības dienas organizē Latvijas Zvērinātu Advokātu padome, un tās jau ir kļuvušas par tradīciju. Par godu Advokatūras dienai 19.martā, bezmaksas konsultācijas visiem iedzīvotājiem tiek organizētas jau ceturto gadu. Tradīcija sniegt bezmaksas juridiskās konsultācijas Advokatūras dienas ietvaros tiek iedibināta ar mērķi popularizēt zvērināta advokāta profesijas misiju - darboties sabiedrības interesēs, sniedzot tai efektīvu juridisko palīdzību pēc labākas sirdsapziņas likumiem.


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi