×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-04-09
Piedalies „Bibliotēku nedēļas 2013” pasākumos

Atzīmējot Bibliotēku nedēļu, Siguldas novada bibliotēka laikā no 23. līdz 28.aprīlim informēs par bibliotēkas sniegtajiem pakalpojumiem un iespējām, organizēs daudzveidīgas izstādes.

Šogad Bibliotēku nedēļas vadmotīvs ir „Mantojuma sardzē”, tādēļ tiks rīkoti pasākumi, kas veltīti kultūras mantojumam, tā izzināšanai un ievērojamu cilvēku veikumam bibliotēkas vēsturē, bibliotēkas lomai kultūrvēstures notikumu atspoguļošanā, saglabāšanā un popularizēšanā 80 gadu garumā Siguldā, kā arī tiks sveikti sadarbības partneri un rīkoti lasīšanas veicināšanas pasākumi.

Bibliotēku nedēļas pasākumi:

  • 23.aprīlī, Starptautiskajā grāmatu un autortiesību dienā, pirmais apmeklētājs saņems dāvanu – simbolu – rozi un grāmatu. Apsveiksim lasītājus nominācijās: čaklākais, jaunākais, gados cienījamākais un kārtīgākais lasītājs;
  • 23.aprīlī plkst.17.00 novadpētniecības izstādes „Siguldas novada bibliotēkas vēsturiskā attīstība 80 gadu garumā „Toreiz un tagad”” atklāšana Izstāžu telpā;
  • būs apskatāma izstāde „Siguldas bibliotēkas pirmsākumi 20.gs. 20.–40.gados: Siguldas bibliotēkas pirmā pārziņa Jāņa Zuzes darbība”;
  • 25.aprīlī norisināsies lasīšanas zibakcija;
  • 26.aprīlī Bērnu literatūras nodaļas darbinieki sadarbībā ar Siguldas pilsētas vidusskolas 4.b klasi organizēs kultūrvēsturisku ekskursiju bērniem „Bibliotēka – agrāk un tagad”;
  • Bibliotēku nedēļas ietvaros Bērnu literatūras nodaļa aicina bērnus un jauniešus piedalīties lasīšanas veicināšanas akcijā „Izveido savu „Grāmatu Top 5!””.

Informāciju sagatavoja
Iveta Hamčanovska


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi