×

Lai šī tīmekļvietne darbotos, tā izmanto nepieciešamās sīkdatnes. Ar Jūsu piekrišanu papildus šajā vietnē var tikt izmantotas statistikas un sociālo mediju sīkdatnes:
- Statistikas sīkdatnes (nepieciešamas, lai uzlabotu vietnes darbību un lietošanas pieredzi);
- Sociālo mediju sīkdatnes (nepieciešamas Facebook autorizācijai, video skatījumiem).

Jūs varat piekrist visām sīkdatnēm, noklikšķinot uz pogas “Piekrītu visām sīkdatnēm” vai veikt atsevišķu sīkdatņu izvēli, noklikšķinot uz pogas “Tikai analītiskajām sīkdatnēm” vai “Tikai sociālo mēdīju sīkdatnēm”.

Ja tīmekļa vietnes lietotājs noklikšķina uz pogas “Nepiekrītu”, tīmekļa vietnē saglabājas tikai nepieciešamās sīkdatnes, kuras ir nepieciešamas, lai nodrošinātu tīmekļa vietnes darbību un kuru izmantošanai nav nepieciešams iegūt lietotāja piekrišanu.

Lai uzzinātu vairāk par mūsu sīkdatņu politiku, lūdzam noklikšķināt uz pogas “Vairāk informācijas”.

Otrdiena, 30. aprīlis
Šodien sveicam: Lilija, Liāna
Laika ziņas: Sigulda 0℃, Z vējš 0 m/s
e.sigulda.lv
A- A A+ T T


2013-05-08
Ceturtdien aicina skriet „Siguldas Apļu” 2.posmā

Ceturtdien, 9.maijā, notiks skrējienu seriāla „Siguldas Apļi 2013” otrais posms. Starts, kā parasti, no plkst.18.00, Siguldas Svētku laukumā. Iepriekšēja pieteikšanās mājaslapā www.ba2.lv. Pieteikšanās sacensību vietā no plkst.17.00.

Skrējienu seriāla „Siguldas Apļi 2013” pirmais posms notika 22.aprīlī, tajā piedalījās 224 skrējēji. Pavisam kopā notiks septiņi skrējienu seriāla posmi. Seriāla uzvarētāji tiks noteikti, ņemot vērā piecus labākos posmu rezultātus.

„Siguldas Apļos” startē ikviens interesents, atbilstoši savām spējām un sagatavotībai. Šogad skriešanas entuziastiem tiek piedāvāts jaunums - Atvērtā grupa – ikviens tās dalībnieks var startēt plkst.18.00 un skriet līdz plkst.19.30, uzskaitot veiktos apļu vienas stundas laikā (skaita pilnos veiktos apļus). Kopvērtējumā tiks ņemti vērā piecos posmos veiktie apļi. 7.posms netiek ieskaitīts kopvērtējumā.

Skriešanas seriāls „Siguldas Apļi” reizi mēnesī tiek organizēts, lai pilnvērtīgi gatavotos citiem nozīmīgiem skriešanas pasākumiem – „Nordea Rīgas maratonam”, skrējienu seriālam „Sigulda UP Cup”, „Siguldas pusmaratonam” un citiem.

Informāciju sagatavoja:
Ilze Ratniece


© www.sigulda.lv




KOMENTĀRI
Lai pievienotu komentāru nepieciešams būt reģistrētam lietotājam vai reģistrēties!


Pasākumi